Χαλκίδα: Αίτημα στον Υπουργό για μετεγκατάσταση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
ΥΔΑΤΟΡ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Χαλκίδα: Αίτημα στον Υπουργό για μετεγκατάσταση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας (ΦΩΤΟ)

Το θέμα συζητήθηκε στη συνάντηση που έγινε ανάμεσα στον βουλευτή Εύβοιας της ΝΔ, Σπύρο Πνευματικό με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο...

Πρόκειται για την μετεγκατάσταση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Εύβοιας στο Στρατόπεδο «ΠΗΛΙΚΑ Ι.» και συγκεκριμένα τη διάθεση 2-3 στρεμμάτων από τα 54 που είναι όλη η έκταση του στρατοπέδου για το σκοπό αυτό.

Με το τρόπο αυτό όχι μόνο θα αξιοποιηθούν οι εγκαταστάσεις του στρατοπέδου αλλά θα αποσυμφορηθούν και οι υπηρεσίες της Πυροσβεστικής, που αυτήν τη στιγμή στεγάζονται στο κέντρο της πόλης σε πολύ μικρό χώρο.

Ο Υπουργός αντιμετώπισε θετικά το αίτημα που μετέφερε ο Βουλευτής και δεσμεύτηκε να το εξετάσει άμεσα. 

Ο Σπύρος Πνευματικός ευχαρίστησε τον Υπουργό και στη συνέχεια ενημέρωσε για την εξέλιξη του θέματος τον Διοικητή της Πυροσβεστικής του νομού Ευβοίας.

Πλημμύρισε και το Κέντρο Υγείας Ψαχνών - «Ήμουν εγκλωβισμένος για πάνω από μισή ώρα και το νερό ξεπέρασε το μισό μέτρο», καταγγέλλει ασθενής αστυνομικός (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Από το ισχυρό μπουρίνι που ξέσπασε την Κυριακή (09-08-2020) πλημμύρισε και το Κέντρο Υγείας Ψαχνών όπως θα δείτε στο βίντεο που δημοσιεύε...

Βίντεο - Ρεπορτάζ