5.000 ευρώ πρόστιμο σε δικηγόρο που «έσπασε» την καραντίνα! Πήγε κανονικά σε δίκη και ταξίδεψε στην Μύκονο! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
ΥΔΑΤΟΡ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

5.000 ευρώ πρόστιμο σε δικηγόρο που «έσπασε» την καραντίνα! Πήγε κανονικά σε δίκη και ταξίδεψε στην Μύκονο!

Ένας δικηγόρος φέρεται να «έσπασε» την καραντίνα στην Αθήνα και να ταξίδεψε στη Μύκονο, όπου εντοπίστηκε τυχαία από τις τοπικές Αρχές...

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο δικηγόρος είχε ταξιδέψει οικογενειακώς στην Πορτογαλία και, όταν επέστρεψαν, βρέθηκε ο γιος του θετικός στον κορονοϊό. Έτσι μπήκαν όλοι σε καραντίνα, σε ξενοδοχείο της Αθήνας.

Εκείνος, όμως, άγνωστο πώς, το βράδυ της Παρασκευής (28-08-2020) εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Μυκόνου, όπου ήθελε να κάνει καταγγελία για ένα beach bar.

Οι αστυνομικοί, -σύμφωνα με πληροφορίες-, είχαν το όνομά του σε μία άτυπη λίστα μπροστά τους και έτσι του επέβαλαν πρόστιμο 5.000 ευρώ, ενώ σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του για διασπορά πανδημίας. 

Το περίεργο είναι πως σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες ο συγκεκριμένος δικηγόρος την προηγούμενη εβδομάδα εθεάθη στα δικαστήρια της Σύρου, όπου και δίκασε. 

Ο δικηγόρος διαμένει πλέον σε ξενοδοχείο αναφοράς στο νησί.

Χαλκίδα: Νέα εξέλιξη! Διαγνώστηκαν με κορονοϊό δύο συγγενείς του δικηγόρου Θανάση Λιαγκάκη που νοσηλεύεται στο «Σωτηρία» (ΦΩΤΟ)

  Στο Νοσοκομείο «Σωτηρία» συνεχίζει να νοσηλεύεται ο γνωστός Χαλκιδέος δικηγόρος, Θανάσης Λιαγκάκης, ο οποίος, -όπως αποκάλυψε το Evia Zoom...

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ