Ευχαριστήριο ασθενή προς το προσωπικό της Καρδιολογικής Κλινικής του νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας | EviaZoom.gr - Εύβοια News
ΥΔΑΤΟΡ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Ευχαριστήριο ασθενή προς το προσωπικό της Καρδιολογικής Κλινικής του νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας

Ο 34χρονος ασθενής που δεν επιθυμεί να δημοσιευτούν τα στοιχεία του, αναφέρει στο ακόλουθο ευχαριστήριο μέσω του EviaZoom.gr:

«Θέλω να ευχαριστήσω το νοσηλευτικό προσωπικό των Επειγόντων Περιστατικών όπως και το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό της Καρδιολογικής Κλινικής του νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας για το ζήλο και το ενδιαφέρον που επέδειξαν κατά τη νοσηλεία μου στις 3 Αυγούστου εως 4 Αυγούστου 2020, η οποία ήταν μία πρωτοφανής περιπέτεια για την υγεία μου που είχε αίσιο τέλος.

Επίσης ευχαριστώ τον καρδιολόγο των Επειγόντων Περιστατικών Ανδρέα Κηρύκο καθώς με δική του προτροπή παρέμεινα για παρακολούθηση στη Καρδιολογική Κλινική, ενώ οι αρχικές εξετάσεις δεν είχαν δείξει κάτι ανησυχητικό».

Χαλκίδα: Νέα εξέλιξη! Διαγνώστηκαν με κορονοϊό δύο συγγενείς του δικηγόρου Θανάση Λιαγκάκη που νοσηλεύεται στο «Σωτηρία» (ΦΩΤΟ)

  Στο Νοσοκομείο «Σωτηρία» συνεχίζει να νοσηλεύεται ο γνωστός Χαλκιδέος δικηγόρος, Θανάσης Λιαγκάκης, ο οποίος, -όπως αποκάλυψε το Evia Zoom...

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ