Φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης: Άνοιξε η Εθνική Οδός Αθηνών - Λαμίας! Ανησυχία για το τοξικό νέφος | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης: Άνοιξε η Εθνική Οδός Αθηνών - Λαμίας! Ανησυχία για το τοξικό νέφος

Αποκαταστάθηκε πλήρως η κυκλοφορία στην Εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας που είχε διακοπεί για ώρες λόγω της μεγάλης φωτιάς στο εργοστάσιο ανακύκλωσης πλαστικών στη Μεταμόρφωση Αττικής...

Η κίνηση από χτες το βράδυ γινόταν από δύο λωρίδες για κάθε ρεύμα κυκλοφορίας, αλλά από τις 11.30 σήμερα δόθηκε κανονικά όλος ο οδικός άξονας, καθώς δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας πλέον από την πυρκαγιά στο εργοστάσιο.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά παραμένει σε εξέλιξη, αλλά έχει πέσει πολύ η ένταση της και υπάρχει πολύ λιγότερος καπνός.

Ένα μεγάλο μέρος του κτηρίου έχει καταρρεύσει, ενώ πλέον εκείνο που απασχολεί τους επικεφαλής των πυροσβεστικών δυνάμεων είναι η πλήρης κατάσβεση των υλικών που συνεχίζουν να σιγοκαίγονται.

Οι πυροσβέστες όμως μπορούν πλέον να πλησιάσουν το εσωτερικό του κατεστραμμένου εργοστασίου, ενώ παραμένουν και επιχειρούν όλες οι επίγειες δυνάμεις.

Πάντως η ανησυχία έχει να κάνει με το τοξικό νέφος. Σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας, οι κάτοικοι της περιοχής πρέπει να έχουν ερμητικά κλειστά τις πόρτες και τα παράθυρα των σπιτιών τους, βρεγμένες πετσέτες στις χαραμάδες, και κλιματιστικό στην λειτουργία ανακύκλωσης του εσωτερικού αέρα.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA