Και ανεβαίνει! 5 νεκροί και αγνοούμενοι από το φονικό μπουρίνι σε Πολιτικά, Μπούρτζι και Βασιλικό (ΝΕΕΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Και ανεβαίνει! 5 νεκροί και αγνοούμενοι από το φονικό μπουρίνι σε Πολιτικά, Μπούρτζι και Βασιλικό (ΝΕΕΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών στην Εύβοια, καθώς μετά τους τρεις νεκρούς στη περιοχή Πολιτικά του Δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων (δείτε ΕΔΩ τη σχετική ανάρτηση) ακόμη δύο άνθρωποι που δεν έχουν ταυτοποιηθεί ανασύρθηκαν νεκροί σε Μπούρτζι και Βασιλικό...

Όπως είχε γράψει το EviaZoom.gr, (δείτε ΕΔΩ) ο 86χρονος και η 85χρονη ανασύρθηκαν νεκροί στα Πολιτικά από τα σπίτια τους που πλημμύρισαν. Είχαν εγκλωβιστεί και εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους.

Αργότερα, όπως επιβεβαίωσε και στο EviaZoom.gr, ο Δήμαρχος Διρφύων - Μεσσαπίων, Γιώργος Ψαθάς, έχασε τη ζωή του και ένα βρέφος 8 μηνών, το οποίο είχαν φέρει οι γονείς του από την Αθήνα για να κάνουν διακοπές στα Πολιτικά. Όπως δήλωσε ο δήμαρχος, η οικογένεια κατάγεται από την Αλβανία.

Σημειώνεται ότι έχουν προκληθεί σοβαρά προβλήματα και στις γύρω περιοχές, όπως Ψαχνά, Πολιτικά, Σταυρός και Κοντοδεσπότι.

Για να δείτε τα αρχικά πλάνα από το Μπούρτζι και το Βασιλικό πατήστε ΕΔΩ.

Δυστυχώς η νέα εξέλιξη είναι ότι υπάρχουν και άλλοι δύο νεκροί σε Μπούρτζι και Βασιλικό που δεν έχουν ταυτοποιηθεί εως τώρα. Παράλληλα αγνοούνται και τουλάχιστον 2 άτομα.

Δείτε νέες συγκλονιστικές ΕΙΚΟΝΕΣ από τους εγκλωβισμένους των δύο περιοχών:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA