Εύβοια: Φονικό μπουρίνι με τρεις νεκρούς στα Πολιτικά - Δύο ηλικιωμένοι και ένα βρέφος τα θύματα! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εύβοια: Φονικό μπουρίνι με τρεις νεκρούς στα Πολιτικά - Δύο ηλικιωμένοι και ένα βρέφος τα θύματα! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Δύο ηλικιωμένοι και ένα βρέφος 8 μηνών είναι ο τραγικός απολογισμός, μέχρι στιγμής, από την ισχυρή καταιγίδα που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (08-08-2020), στη περιοχή Πολιτικά του Δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων όπου σε συνδυασμό με τον Μεσσάπιο ποταμό που «φούσκωσε» και υπερχείλισε, είχαμε τρεις θανάτους και ανυπολόγιστες καταστροφές και στις γύρω περιοχές... 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δύο ηλικιωμένοι, (ένας άνδρας και μία γυναίκα) ηλικίας 85 και 86 ετών αντίστοιχα, ανασύρθηκαν νεκροί στα Πολιτικά από τα σπίτια τους που πλημμύρισαν. Είχαν εγκλωβιστεί και εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους. 

Αργότερα, όπως επιβεβαίωσε και στο EviaZoom.gr, ο Δήμαρχος Διρφύων - Μεσσαπίων, Γιώργος Ψαθάς, έχασε τη ζωή του και ένα βρέφος 8 μηνών, το οποίο είχαν φέρει οι γονείς του από την Αθήνα για να κάνουν διακοπές στα Πολιτικά. Όπως δήλωσε ο δήμαρχος, η οικογένεια κατάγεται από την Αλβανία.

Σημειώνεται ότι έχουν προκληθεί σοβαρά προβλήματα και στις γύρω περιοχές, όπως Ψαχνά, Πολιτικά, Σταυρός και Κοντοδεσπότι.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA