Ο Μητσοτάκης εγκαινίασε νέο Κέντρο Υγείας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ο Μητσοτάκης εγκαινίασε νέο Κέντρο Υγείας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

«Δημήτρης Κρεμαστινός», στη μνήμη του γιατρού και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, που υπήρξε ένα από τα θύματα του κορονοϊού, ονομάστηκε το νέο Κέντρο Υγείας - Περιφερειακό Πολυδύναμο Ιατρείο της Χάλκης, το οποίο εγκαινιάστηκε την Πέμπτη (06-08-2020) από τον Κυριάκο Μητσοτάκη...

«Αν ήταν μαζί μας σήμερα, θα μας συμβούλευε να κάνουμε ακριβώς αυτό το οποίο κάνουμε όλοι μας. Να φροντίζουμε την ατομική μας προστασία, να αναλαμβάνουμε οι ίδιοι την ευθύνη να ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών, να φοράμε τη μάσκα μας και σε εξωτερικούς χώρους», ανέφερε ο πρωθυπουργός, ο οποίος επισκέπτεται το ακριτικό νησί των Δωδεκανήσων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε πως αν και σε διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, ο Δημήτρης Κρεμαστινός υπήρξε «ένας εκσυγχρονιστής, οραματιστής πολιτικός που υπηρέτησε το Εθνικό Σύστημα Υγείας, τον πολιτικό του χώρο, ένας άνθρωπος, όμως, ο οποίος μπορούσε πάντα να κάνει μεγάλες συνθέσεις, να δει πέρα και έξω από τα στενά κομματικά όρια και να δει το ευρύτερο καλό της πατρίδας».
Ο πρωθυπουργός κατά τον χαιρετισμό του, φέρνοντας ως παράδειγμα αυτό του εκλιπόντα γιατρού και πολιτικού, τόνισε πως αποτελεί κεντρική κυβερνητική προτεραιότητα η πρόσβαση κάθε πολίτη σε υπηρεσίες υγείας και κυρίως όλων όσοι διαβιούν σε μικρά νησιά να μπορούν να έχουν πρόσβαση στην πρωτοβάθμια φροντίδα. 

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA