Ρομά έκαναν πλιάτσικο από διαλυμένη καφετέρια στο Λευκαντί - Τους εντόπισαν σε φορτηγάκι | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ρομά έκαναν πλιάτσικο από διαλυμένη καφετέρια στο Λευκαντί - Τους εντόπισαν σε φορτηγάκι

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πρόκειται για δύο Ρομά ηλικίας 21 και 44 ετών οι οποίοι συνελήφθησαν στο Μπούρτζι το μεσημέρι της Τετάρτης (12-08-2020), από αστυνομικούς της Ασφάλειας Χαλκίδας, ενώ κατασχέθηκε και το φορτηγάκι στο οποίο επέβαιναν...

Σύμφωνα με την Ασφάλεια οι δύο Ρομά ενέχονται στη διάπραξη κλοπής αντικειμένων, από εξωτερικούς χώρους καταστήματος εστίασης, στη περιοχή του Λευκαντίου.

Τα προαναφερόμενα αντικείμενα, αποτελούσαν εξοπλισμό του καταστήματος, ο οποίος είχε παρασυρθεί λόγω των πρόσφατων πλημμυρών, ενώ η κλοπή διαπράχθηκε από τους συλληφθέντες, με τη χρήση Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, απογευματινές ώρες της 11-08-2020.  
 
Οι ανωτέρω εντοπίστηκαν, μετά από διενέργεια επιστάμενων αναζητήσεων, να επιβαίνουν στο εν λόγω Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, στην περιοχή του Αγίου Νικολάου Μπουρτζίου, ενώ στο εσωτερικό του οχήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορες ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν και ο τρόπος κτήσης τους διερευνάται.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε επίσης το ανωτέρω Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας ενός εκ των συλληφθέντων, ως μέσο διάπραξης της κλοπής.

Από την Διεύθυνση Αστυνομίας Ευβοίας, έχει εκπονηθεί ειδικός σχεδιασμός για την αποτροπή διάπραξης κλοπών, σε περιοχές της Εύβοιας που επλήγησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες, ενώ η διενέργεια περιπολιών στις περιοχές αυτές θα είναι συνεχής.

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA