Εγκληματική αδράνεια: «Ζούγκλα» ο Ποταμός Λήλαντας που έπνιξε τα θύματα - Ξέβρασε σε παραλίες, φερτά υλικά, μπάζα μέχρι και κοντέινερ! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εγκληματική αδράνεια: «Ζούγκλα» ο Ποταμός Λήλαντας που έπνιξε τα θύματα - Ξέβρασε σε παραλίες, φερτά υλικά, μπάζα μέχρι και κοντέινερ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η εγκληματική αδράνεια που οδήγησε στο τάφο τους κατοίκους του Ληλαντίου... 

Σε απέραντη χωματερή και σκουπιδότοπο είχε μετατραπεί ο Ποταμός Λήλαντας που «φούσκωσε» και υπερχείλισε για ακόμη μία φορά, με αποτέλεσμα αυτή τη φορά να χαθούν περιουσίες αλλά προπάντων ανθρώπινες ζωές. 

Το τι ξέβρασε, όπως θα δείτε, στις παραλίες Χαλκουτσίου, Δηλεσίου, κ.α., δεν περιγράφεται. Φερτά υλικά, μπάζα, τσιμέντα, καρέκλες, πλαστικά, νεκρά ζώα (φίδια κ.α.), μέχρι και ένα κοντέινερ! 

Χαρακτηριστικό είναι ότι πάνω από 1.000 φορτηγά γέμισαν από αυτά που ξέβρασε η «ζούγκλα» του Ποταμού Λήλαντα, ο οποίος ένας θεός ξέρει από πότε είχε να καθαριστεί από τους ανεύθυνους αρμόδιους, που κατά τα άλλα έπεσαν από τα σύννεφα, για το κακό που συνέβη, κάτι που ήταν θέμα χρόνου να συμβεί.

Μία από τα ίδια, σύμφωνα με μαρτυρίες, συνέβησαν και με τον Μεσσάπιο Ποταμό στο Δήμο Διρφύων - Μεσσαπίων. 

Το ρεπορτάζ μεταδόθηκε και στην ΕΡΤ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε ΕΔΩ όλα τα ρεπορτάζ και τα δημοσιεύματα για τα 8 θύματα της Εύβοιας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA