«Αλώβητη» η Εύβοια από τον «Ιανό»: Δεν έπληξε ούτε την Αττική - Τι προβλέπεται τις επόμενες ώρες (BINTEO) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

«Αλώβητη» η Εύβοια από τον «Ιανό»: Δεν έπληξε ούτε την Αττική - Τι προβλέπεται τις επόμενες ώρες (BINTEO)

«Αλώβητη» έμεινε η Εύβοια από την επέλαση του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανού», που προκάλεσε προβλήματα σε κάποιες περιοχές και νησιά της Δυτικής Ελλάδας...

Οι μετεωρολόγοι ανέφεραν ότι τελικά δεν ήταν τόσο ισχυρός ο κυκλώνας όσο αναμενόταν, ενώ δεν αναμένεται να επηρεάσει την Εύβοια και την ΑττικοΒοιωτία.

Σύμφωνα με τις νέες προβλέψεις πάντως θα δημιουργηθεί ένα νέο βαρομετρικό χαμηλό το οποίο θα φέρει βροχές στην Εύβοια και στις περιοχές αυτές το Σαββατοκύριακο (20 - 21 Σεπτεμβρίου).

Από το απόγευμα της Κυριακής ο καιρός θα βελτιωθεί σε όλη τη χώρα.

Τι αναφέρει η πρόγνωση της ΕΜΥ:

Στην περιοχή της Εύβοιας έντονα φαινόμενα θα έχουμε κατά τη διάρκεια της νύχτας προς το Σάββατο (19-09-2020).

Το Σάββατο (19-09-2020) θα συνεχίζει να επηρεάζεται το νότιο Ιόνιο, η Πελοπόννησος και η ανατολική Στερεά, ενώ ανάλογα φαινόμενα θα σημειωθούν στις δυτικές Κυκλάδες και τη δυτική Κρήτη. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν, από το απόγευμα στο νότιο Ιόνιο και την ανατολική Στερεά και από το βράδυ στη βόρεια Πελοπόννησο.

3. Την Κυριακή (20-09-2020) έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν, μέχρι νωρίς το πρωί τη νότια Πελοπόννησο και μέχρι το απόγευμα την Κρήτη.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA