Πλούτισαν «γνωστοί» Χαλκιδέοι: Έστηναν αγώνες μπάσκετ στη Τουρκία και στοιχημάτιζαν στη Χαλκίδα με μεγάλα ποσά (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Πλούτισαν «γνωστοί» Χαλκιδέοι: Έστηναν αγώνες μπάσκετ στη Τουρκία και στοιχημάτιζαν στη Χαλκίδα με μεγάλα ποσά (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέα «μπόχα» διαφθοράς στη Χαλκίδα και το θετικό είναι ότι την συγκεκριμένη υπόθεση την χειρίζεται Δικαστικός Λειτουργός της Αθήνας, και συγκεκριμένα η Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών και εποπτεύουσα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βιργινία Σακελλαροπούλου... 

Μετά από δύο περίπου χρόνια ολοκληρώθηκε η δικαστική έρευνα για χειραγωγημένα αποτελέσματα αγώνων του Τουρκικού πρωταθλήματος μπάσκετ που στοιχηματίστηκαν στην Ελλάδα! 

Η Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών και εποπτεύουσα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βιργινία Σακελλαροπούλου εντόπισε σε 5 διαφορετικές περιοχές της χώρας περίεργους, παράλογους και εντέλει ύποπτους στοιχηματισμούς σε 18 αγώνες της Turkish League (TBL). 

Όπως μετέδωσε και η εκπομπή «Η Δίκη στο Open» το βράδυ της Δευτέρας (07-09-2020), τα στοιχήματα πονταρίστηκαν με εξαιρετική ακρίβεια, σε μεγάλα ποσά και μόλις μία ώρα πριν την έναρξη των αγώνων στη Χαλκίδα, στην Ηλιούπολη, στην Καλλιθέα, στο Κερατσίνι, και στο Κιάτο. 

Η προκαταρκτική διενεργήθηκε από τον Αθλητικό Εισαγγελέα Αθηνών Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, ο οποίος συνέταξε αναλυτική έκθεση και αποφάσισε να γίνει κύρια ανάκριση για χειραγώγηση αγώνων και στοιχηματική απάτη σε βαθμό κακουργήματος. 

Σε όλα τα ύποπτα ματς του Τουρκικού πρωταθλήματος μπάσκετ σφύριζαν τρεις συγκεκριμένοι διαιτητές, οι οποίοι φρόντιζαν ώστε τα αποτελέσματα να έχουν συγκεκριμένη διαφορά πόντων. 

Το κύκλωμα των Τούρκων ρέφερι είχε οριστεί σε αγώνες από τις 8 Οκτωβρίου 2017 έως τις 16 Δεκεμβρίου 2017. 

Τα ονόματα των διαιτητών και των Ελλήνων παικτών του στοιχήματος βρίσκονται στην κατοχή των Δικαστικών Αρχών της Αθήνας. 

Προς το παρόν δεν υπάρχει αίτημα δικαστικής συνδρομής από την Τουρκική Δικαιοσύνη.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA