Fake news τα περί βανδαλισμού στο ΕΠΑΛ Χαλκίδας | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Fake news τα περί βανδαλισμού στο ΕΠΑΛ Χαλκίδας

 
Ο ψευτοδημοσιογράφος των Ψαχνών που είχε συλληφθεί πριν ένα χρόνο για εκβίαση από την Ασφάλεια Χαλκίδας «ξαναχτύπησε» με νέο fake news...

Δυστυχώς για ακόμη μία φορά η ψεύτικη είδηση, που δεν περιείχε κανένα αποδεικτικό στοιχείο εστάλη από τον νεαρό blogger στον ΣΚΑΪ ο οποίος μετέδωσε το fake news.

Όπως αναφέρουν οι μαθητές του 1ου και 2ου ΕΠΑΛ Χαλκίδας:

«Εμείς οι μαθητές του 1ου και 2ου ΕΠΑΛ Χαλκίδας, πληροφρηθήκαμε-”με εκπληξη” από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ότι χθές το βράδυ γκρεμίστηκε και καταστράφηκε το κτήριο του ΕΠΑΛ. Κάτι πήρε το αυτί μας επίσης, οτι η αστυνομία με ομάδες ΟΠΚΕ μπήκαν στην κατάληψη μας και επέβαλλαν την τάξη…(κάτι βέβαια που εμείς δεν είδαμε ποτέ)

Η αλήθεια είναι ότι από χθές το βράδυ οι μαθητές, περιφρουρώντας την κατάληψη μας με ζωντάνη παρουσία, συγκροτήσαμε επιτροπή καθαριότητας του σχολείου και δεν βανδαλίσαμε το οτιδήποτε. Επίσης η αλήθεια είναι πώς εδώ και 2 μέρες, κάποιοι που στην αρχή μάς έλεγαν ψεκασμένους, μετά υποκινούμενους και τώρα βάνδαλους και μπαχαλάκηδες…μάλλον βγάζουν σπυριά όταν οι μαθητές διεκδικούν το σχολείο και τη μόρφωση που έχουν ανάγκη. Σε όλους αυτούς, τους συστήνουμε αντί για fake news να δείξουν τα πραγματικά μας αιτήματα σε κανά κανάλι…αλλά βέβαια και αυτοί εντολές εκτελούν!

Τους συστήνουμε να σταματήσουν να συκοφαντούν τον αγώνα μας, και επιτέλους να απαντήσουν στα δίκαια αιτήματα μας για:

να έχουμε ασφαλή κτήρια, υποδομές και σχολείο, που δε θα είναι σαν κλουβιά, δεν θα έχουν τάξεις των 25,26,27 ατόμων

να γίνουν όλες οι τάξεις με το περισσότερο 15 μαθητές

να έρθουν καθηγητές για να καλυφθούν τα κενά μας

να έχουμε καθαρίστριες-αντισηπτικά και μέτρα υγιεινής

να έχουμε συχνά διαλείμματα και να μειωθεί η διδακτική ώρα, ώστε να μπορούμε να υποφέρουμε τη μάσκα ως μέσο προστασίας, αλλά και για να αερίζονται οι αίθουσές μας

να μην είμαστε σα σαρδέλες μέσα στα λεωφορεία που ερχόμαστε από τα χωριά μας και τις περιοχές έξω απ΄την πόλη της Χαλκίδας.

Οι μαθητές θα δώσουμε απάντηση στην προσπάθεια να μας τρομοκρατήσουν και να χτυπήσουν τον αγώνα μας, δυναμώνοντας ακριβώς αυτό που τους πονάει:

Τον αγώνα για τη μόρφωση που έχουμε ανάγκη, για ουσιαστικά μέτρα προστασίας στα σχολεία μας, για να ικανοποιηθούν άμεσα όλα τα αιτήματά μας!

Καλούμε όλους τους συμμαθητές μας, να καταδικάσουν την πρακτική του ΣΚΑΪ και τα παπαγαλάκια τους, την προσπάθεια τρομοκρατίας σε εμάς που αγωνιζόμαστε,να προχωρήσουμε σε μαζικές συνελεύσεις στα σχολεία μας, και να συντονιστούμε για να γίνει ο αγώνας μας πιο δυνατός και πιο μαχητικός»!

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA