Κυκλοφόρησε ροζ βίντεο παίκτριας του «Big Brother» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κυκλοφόρησε ροζ βίντεο παίκτριας του «Big Brother»

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και λίγες ώρες ένα ροζ βίντεο 37 δευτερολέπτων με πρωταγωνίστρια παίκτρια του «Big Brother» που προβάλλεται στον ΣΚΑΪ...

Πρόκειται για ένα βίντεο 37 δευτερολέπτων που έχει διαρρεύσει τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο με ..πρωταγωνίστρια... την Χριστίνα Ορφανίδου.

Είναι ένα βίντεο που τραβήχτηκε εν γνώση της παίκτριας, ενώ ο ερωτικός παρτενέρ δε φαίνεται γιατί είναι εκείνος που τραβά με το κινητό του. Μάλιστα σε όλο το βίντεο υπάρχει και ένα χαρακτηριστικό «αξεσουάρ» με το οποίο οι τηλεθεατές την πρωτογνώρισαν, μιας και δεν το αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ.

Ωστόσο φαίνεται ότι το βίντεο κυκλοφόρησε χωρίς τη συναίνεσή της και ο πρώην σύντροφός της δημοσίευε το ροζ βίντεο θέλοντας να την εκδικηθεί.

«Όταν χώρισαν, το κοινοποίησε στα social media του, για να την εκθέσει» αποκαλύπτει πηγή στο «Πρώτο Θέμα». «Εκείνη κινήθηκε δικαστικά εναντίον του, και η αγωγή εκδικάζεται μέσα στον Οκτώβριο. Το βίντεο αποσύρθηκε, αλλά επανήλθε από άλλους χρήστες του διαδικτύου, όταν ξεκίνησε το Big Brother, και η συγκεκριμένη κοπέλα βγήκε στη δημοσιότητα».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA