Λουκέτο στα Δικαστήρια Χαλκίδας - Γνωστός δικηγόρος διαγνώστηκε με κορονοϊό (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Λουκέτο στα Δικαστήρια Χαλκίδας - Γνωστός δικηγόρος διαγνώστηκε με κορονοϊό (ΦΩΤΟ)

Λουκέτο τουλάχιστον μέχρι την Τρίτη (15-09-2020) μπήκαν στα Δικαστήρια Χαλκίδας μετά την αποκάλυψη του κρούσματος κορονοϊού που αφορά γνωστό δικηγόρο της πόλης...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, νοσεί από τον ιό ο 63χρονος δικηγόρος Θανάσης Λιαγκάκης, ο οποίος διαγνώστηκε με κορονοϊό την Κυριακή (13-09-2020), ενώ δύο μέρες πριν φέρεται να επισκέφθηκε τα Δικαστήρια Χαλκίδας.

Ο 63χρονος Χαλκιδέος, -που ασχολείται με τα κοινά κατά καιρούς με διάφορα άρθρα του-, εμφάνισε συμπτώματα ανεβάζοντας και πυρετό, ενώ μετά την διάγνωση μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο Νοσοκομείο «Σωτηρία».

Τα Δικαστήρια Χαλκίδας θα μείνουν κλειστά τουλάχιστον μέχρι την Τρίτη (15-09-2020) ενώ αναμένεται να γίνει και η ιχνηλάτηση των επαφών του.

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο Δικηγορικός Σύλλογος Χαλκίδας, ο οποίος τονίζει τα εξής:

«Κατόπιν εμφάνισης κρούσματος κορωνοϊου στον χώρο των δικαστηρίων μας και ειδικότερα σε συνάδελφό μας και μέλος του Δικηγορικού μας Συλλόγου, σας γνωστοποιούμε ότι την αυριανή ημέρα, 14-9-2020, δεν θα λειτουργήσουν οι δικαστικές υπηρεσίες της πόλης μας και δεν θα πραγματοποιηθούν συνεδριάσεις δικαστηρίων, για λόγους δημόσιας υγείας, ενώ θα λάβει χώρα και απολύμανση των χώρων των δικαστηρίων.

Αναφορικά με την διάρκεια της μη λειτουργίας των δικαστηρίων και με τα ζητήματα των νόμιμων και δικαστικών προθεσμιών, αλλά και τα γενικότερα ζητήματα που ανακύπτουν από την ανωτέρω εξέλιξη, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση εντός της αυριανής ημέρας, κατόπιν συνεννόησης του Δ.Σ. με τους Προϊσταμένους των Δικαστηρίων της πόλης μας.

Επίσης, μόλις ληφθούν επίσημες υγειονομικές οδηγίες από τους αρμοδίους φορείς θα επανέλθουμε με νεότερη ανακοίνωση μας.

Ευχόμενοι υπεράνω όλων για τον συνάδελφό μας να έχει σε συντομότατο χρονικό διάστημα αίσιο τέλος η περιπέτεια εκείνου και της οικογένειάς του, για μία ακόμη φορά, εφιστούμε την προσοχή απάντων ως προς την αυστηρή τήρηση των ληφθέντων υγειονομικών μέτρων».
 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA