4 μαχητικά Mirage πέταξαν πάνω από τη Χαλκίδα (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

4 μαχητικά Mirage πέταξαν πάνω από τη Χαλκίδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ΓΕΕΘΑ ανακοίνωσε ότι, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν διελεύσεις Αεροσκαφών και Ελικοπτέρων άνωθεν Αθήνας και Θεσσαλονίκης και σε όλη την έκταση της Ελληνικής Επικράτειας, καθώς και ελλιμενισμός Μονάδων του Πολεμικού Ναυτικού ως ακολούθως: 

Κατά την τελετή κατάθεσης στεφάνου στο Μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη, πάνω από την πλατεία Συντάγματος πραγματοποιήθηκε διέλευση τεσσάρων Mirage 2000-5 της Πολεμικής Αεροπορίας, 6 Ελικοπτέρων της Αεροπορίας Στρατού και δύο του Πολεμικού Ναυτικού.

Κατά την τελετή κατάθεσης στεφάνου στο Ηρώο του Γ΄ Σώματος Στρατού στη Θεσσαλονίκη,πραγματοποιήθηκε διέλευση τεσσάρων F – 16 της Πολεμικής Αεροπορίας και εννέα ελικοπτέρων της Αεροπορίας Στρατού.

Επίσης, διελεύσεις από 4 μαχητικά Mirage 2000-5, πραγματοποιήθηκαν πάνω από Χαλκίδα, Θήβα, Λιβαδειά, Άμφισσα, Καρπενήσι και Λαμία.

Στο μήνυμα του, ο πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας της ομάδας ΖΕΥΣ, για την Εθνική Εορτή της 28ης Οκτωβρίου, ανέφερε:

«Ελληνίδες Έλληνες, από την Ορεστιάδα μέχρι τη Γαύδο και από τους Οθωνούς μέχρι το Καστελόριζο, να θυμάστε το πιο λακωνικό και ηχηρό μήνυμα της παγκόσμιας ιστορίας αποτελείται από δύο συλλαβές, ΟΧΙ.

Ένα μήνυμα που θυμίζει σε όλους ότι η Δημοκρατία και η Ελευθερία είναι ιδεώδη ακατάλυτα που θα θριαμβεύουν όσο υπάρχουν αθάνατες Ελληνικές Ψυχές.

Ψυχές τολμηρές πέρα από τις δυνάμεις τους ριψοκίνδυνες εν γνώση τους και αισιόδοξες στις δυσκολίες».

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA