9 κρούσματα στο show «J2US» του OPEN - Δεν θα προβληθεί για τουλάχιστον 2 εβδομάδες (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

9 κρούσματα στο show «J2US» του OPEN - Δεν θα προβληθεί για τουλάχιστον 2 εβδομάδες (ΦΩΤΟ)

Σαρώνει ο κορονοϊός το τηλεοπτικό show του OPEN, «J2US»...

Όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή (30-10-2020) τα κρούσματα έχουν φτάσει τα 9.

Ο Νίκος Κοκλώνης είχε πάρει την απόφαση να γίνονται διαρκείς έλεγχοι και σχεδόν καθημερινά test covid για όσους συμμετέχουν στις παραγωγές του.

Τις προηγούμενες ημέρες, είχαν βρεθεί δυο θετικά κρούσματα.

Την Πέμπτη το βράδυ ο γνωστός hairstylist, Τρύφωνας Σαμαράς που φέτος εκτός από το Style me Up συμμετέχει και στο Just the 2of Us για δεύτερη χρονιά, διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό. O ίδιος ανέβασε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και ενημέρωσε για το αποτέλεσμα του covid test, ενώ περιέγραψε και τα συμπτώματα που έχει.

Ο Νίκος Κοκλώνης θέλοντας να διευκρινίσει τον αριθμό των κρουσμάτων στον μουσικό διαγωνισμό του Open, ανέβασε ένα βίντεο στο instagram και ανέφερε ότι μέχρι εκείνη την ώρα ήταν επτά, εκ των οποίων τα δύο μόνο ήταν ανάμεσα στους συμμετέχοντες του J2US.

«Δεν πρόκειται να μπει κανείς στο πλατό αν δεν είναι αρνητικός. Είμαι κάθετος σε αυτό όπως και στο ότι θα λέω τα πραγματικά στοιχεία, είτε μέσα από τα social media, είτε μέσω δελτίων τύπου, γιατί δεν πρόκειται να αποκρύψω τίποτα», εξήγησε.

Σήμερα τα ξημερώματα η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη, με μία φωτογραφία του test Covid, το οποίο έδειχνε ότι είχε βρεθεί θετική, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους της ότι βρίσκεται ήδη σε καραντίνα.

Το TLife επικοινώνησε με την Αλεξάνδρα Κατσαϊτη, η οποία δήλωσε: «Σήμερα, νιώθω λίγο καλύτερα. Χθες αισθανόμουν αυτήν την κόπωση και είχα δέκατα». 

Σήμερα το πρωί ο Νίκος Κοκλώνης, μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ανακοίνωσε ότι στη λίστα των θετικών κρουσμάτων έχουν προστεθεί η Κατερίνα Ζαρίφη και ο παρτενέρ της Αναστάσιος Ράμμος, ανεβάζοντας έτσι τον αριθμό σε 9.

Όπως είπε ο παραγωγός του Show, τα προηγούμενα test του τηλεοπτικού ζευγαριού είχαν βγει αρνητικά και διευκρίνισε ακόμα ότι η Ντορέττα Παπαδημητρίου υποβλήθηκε σε τεστ και το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό, όπως και το δικό του. Έκανε επίσης γνωστό ότι το «J2US» δεν θα βγει στον αέρα για δύο εβδομάδες. 

Πληροφορίες: Tlife.gr

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA