Επεισοδιακή νύχτα για την Εισαγγελέα της δίκης Τοπαλούδη - Πληροφορίες για ξυλοδαρμό και επεισόδιο με στενό φιλικό της πρόσωπο (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Επεισοδιακή νύχτα για την Εισαγγελέα της δίκης Τοπαλούδη - Πληροφορίες για ξυλοδαρμό και επεισόδιο με στενό φιλικό της πρόσωπο (ΦΩΤΟ)

Επεισοδιακή ήταν η χθεσινή νύχτα για την Εισαγγελέα Αριστοτέλεια Δόγκα, η οποία είχε απασχολήσει πρόσφατα το πανελλήνιο με την αγόρευσή της στη δίκη για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη...

Πληροφορίες αναφέρουν ότι γείτονες της Εισαγγελέως την είδαν χτυπημένη στο κάτω χείλος και με παραμορφωμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Μάλιστα η Εισαγγελέας φέρεται να μιλούσε έντονα στους αστυνομικούς, λέγοντας: «Δύο μέρες σας καλώ και δεν δώσατε σημασία» και ζήτησε να πάρουν τηλέφωνο τον Εισαγγελέα υπηρεσίας.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Εισαγγελέας είχε αντιπαράθεση με στενό φιλικό της πρόσωπο και κάποια στιγμή ένιωσε απειλή και ενημέρωσε την αστυνομία. Οι αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο, και τόσο η Εισαγγελέας όσο και το φιλικό της πρόσωπο κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα Κυψέλης.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA