Φθινοπωρινές εκπτώσεις: Δεν θα ανοίξουν τελικά τα εμπορικά καταστήματα την Κυριακή σε όλη την Ελλάδα λόγω κορονοϊού | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Φθινοπωρινές εκπτώσεις: Δεν θα ανοίξουν τελικά τα εμπορικά καταστήματα την Κυριακή σε όλη την Ελλάδα λόγω κορονοϊού

Οι φθινοπωρινές ενδιάμεσες εκπτώσεις, θα διεξαχθούν από την 1η έως και την 14η Νοεμβρίου 2020...

Ωστόσο φέτος όλα τα εμπορικά καταστήματα της χώρας θα παραμείνουν κλειστά την προσεχή Κυριακή 1η Νοεμβρίου 2020, παρά τα όσα ορίζονται στις διατάξεις των άρθρων 15 και 16 του ν. 4177/2013 (173 Ά), λόγω των έκτακτων μέτρων που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση και τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού Covid-19, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Η ανακοίνωση αναλυτικά:

«Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό και τις επιχειρήσεις ότι, λόγω των έκτακτων μέτρων που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση και τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού Covid-19, την προσεχή Κυριακή 1η Νοεμβρίου, παρά τα όσα ορίζονται στις διατάξεις των άρθρων 15 και 16 του ν. 4177/2013 (173 Ά), όλα τα εμπορικά καταστήματα της χώρας θα παραμείνουν κλειστά».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA