Θρίλερ στην Ιστιαία: Βρέθηκε σε χωράφι το πτώμα του αγνοούμενου Δημήτρη Μάρκου σε προχωρημένη σήψη - Αυτόπτης μάρτυρας μιλάει αποκλειστικά στο EviaZoom.gr (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Θρίλερ στην Ιστιαία: Βρέθηκε σε χωράφι το πτώμα του αγνοούμενου Δημήτρη Μάρκου σε προχωρημένη σήψη - Αυτόπτης μάρτυρας μιλάει αποκλειστικά στο EviaZoom.gr (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση του 74χρονου Δημήτρη Μάρκου...

Νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης (14-10-2020) ένας αγρότης που έκανε γεωργικές εργασίες στο χωράφι του στην Ιστιαία είδε ένα πτώμα σε προχωρημένη σήψη κάτω από μία ελιά ανάμεσα σε χόρτα, ενώ στο σημείο έσπευσε και ένας φίλος του εργαζόμενος σε παρακείμενο συσκευαστήριο σύκων, τον οποίο φώναξε ο αγρότης...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του EviaZoom.gr, οι συγγενείς του Δημήτρη Μάρκου αναγνώρισαν τα ρούχα του και είναι βέβαιοι ότι πρόκειται για τον 74χρονο που είχε εξαφανιστεί από το απόγευμα της Τρίτης (28-07-2020) στο χωριό Κοκκινομηλιά στη Βόρεια Εύβοια. Γύρω στις 17:00 της ίδιας ημέρας ο αγνοούμενος, που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, φέρεται να μετακινήθηκε με ταξί στην πόλη της Ιστιαίας. Για την εξαφάνιση του είχε σημάνει και Silver Alert. (δείτε ΕΔΩ την σχετική είδηση).

Στο EviaZoom.gr μίλησε αποκλειστικά ένας από τους δύο αυτόπτες μάρτυρες που είδαν πρώτοι το πτώμα και όπως τόνισε: 

«Εμένα με φώναξε αυτός που έχει το χωράφι, εγώ είμαι εργαζόμενος, έχει ένα συσκευαστήριο δίπλα. Είδα έναν, ήταν μέσα στα χόρτα εκεί, ένα πτώμα, ένα πτώμα. Μετά έφυγα, πήγα στη δουλειά μου δεν γνωρίζω τι έγινε μετά. Πιο παλιά τον γνώριζα τον Δημήτρη Μάρκου. Από το ύψος που είδα το πτώμα υπέθεσα ότι είναι αυτός γιατί ήταν ψηλός...» 

Το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας διερευνά την υπόθεση ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται η επίσημη επιβεβαίωση από την εξέταση του DNA.

ΒΙΝΤΕΟ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΥΤΟΠΤΗ ΜΑΡΤΥΡΑ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA