Καταδίκη Χρυσής Αυγής: Με σεντόνι κρυβόταν η 49χρονη αστυνομικός που οδηγείται στις Φυλακές Θήβας - Ήταν πληροφοριοδότης της εγκληματικής οργάνωσης (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Καταδίκη Χρυσής Αυγής: Με σεντόνι κρυβόταν η 49χρονη αστυνομικός που οδηγείται στις Φυλακές Θήβας - Ήταν πληροφοριοδότης της εγκληματικής οργάνωσης (ΦΩΤΟ)

Μία από τους 39 καταδικασθέντες της Χρυσής Αυγής είναι η 49χρονη αστυνομικός του Τμήματος Ασφάλειας Πειραιά, Βενετία Πόπορη, η οποία υπηρετούσε 20 χρόνια στην Ελληνική Αστυνομία και λειτουργούσε ως πληροφοριοδότης της εγκληματικής οργάνωσης. Καταδικάστηκε σε 7 χρόνια κάθειρξη...
Η σχέση αγάπης των αστυνομικών με τους Χρυσαυγίτες ήταν γνωστή όλα αυτά τα χρόνια και αποτελεί έκπληξη ότι ήταν η μοναδική αστυνομικός που συνελήφθη και καταδικάστηκε.

Την Παρασκευή (23-10-2020) έγινε η μεταγωγή της από τη ΓΑΔΑ, με την αστυνομικό να είναι τυλιγμένη με σεντόνι προκειμένου να μη καταγράψουν το πρόσωπό της οι κάμερες την ώρα που μπαίνει στο βανάκι για να μεταφερθεί στις Φυλακές Θήβας για να εκτίσει την ποινή της.

Όπως προέκυψε από τη δικογραφία της υπόθεσης, το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα η 49χρονη αστυνομικός είχε δεχτεί τηλεφώνημα από τον πυρηνάρχη της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια, Γιώργο Πατέλη.

Κατά την έρευνα που έγινε τότε στο σπίτι της βρέθηκε κυριολεκτικά ένα μικρό οπλοστάσιο καθώς και μία κάρτα μέλους υποστηρικτή της Χρυσής Αυγής. Σύμφωνα με τη δικογραφία, λειτουργούσε ως πληροφοριοδότρια με συχνή τηλεφωνική επικοινωνία με τον συγκατηγορούμενό της Νίκο Αποστόλου και με τον επίσης καταδικασθέντα για τη δολοφονία Φυσσα, Λέοντα Τσαλίκη πριν και μετά το θάνατο του Παύλου.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA