Χαλκίδα: Μαθητές διοργανώνουν συναυλία ...για να ακουστούν τα αιτήματα τους | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Μαθητές διοργανώνουν συναυλία ...για να ακουστούν τα αιτήματα τους

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Οι μαθητές της Χαλκίδας συνεχίζουμε δυναμικά τον αγώνα μας! Προχωράμε και με νέες μορφές αγώνα και διεκδίκησης! Ως συντονιστική επιτροπή παίρνουμε την πρωτοβουλία να πραγματοποιήσουμε μαθητική hip-hop συναυλία για να ακουστούν τα αιτήματα μας σε όλη τη Χαλκίδα.

Την Παρασκευή 16 Οκτώβρη 20:00 στο κόκκινο σπίτι συνεχίζουμε τον αγώνα μας αυτή τη φορά τραγουδώντας! Στη συναυλία μας συμμετέχουν οι Rhyme Riot, Demon Fox και άλλα συγκροτήματα.

Καλούμε όλους τους μαθητές της πόλης να δώσουν αγωνιστικό ραντεβού στο Κόκκινο Σπίτι ακριβώς μια μέρα μετά το συλλαλητήριο που θα πραγματοποιήσουμε στο Στρογγυλό.

Καταδικάζουμε την τρομοκρατία και την καταστολή που επιλέγει η κυβέρνηση απέναντι στον δίκαιο αγώνα μας. Ενώνουμε την φωνή μας με τους συμμαθητές μας σε όλη την χώρα που απαιτούν να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή λειτουργία των σχολείων μας!

Στην συναυλία ,όπως έχουμε αποδείξει και στο παρελθόν ,θα τηρήσουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας γιατί εμείς όταν μιλάμε για προστασία της υγείας μας, την εννοούμε!»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA