Υποβλήθηκε σε τεστ για κορονοϊό ο Μητσοτάκης - Είχε συναντηθεί με τον βουλευτή που βγήκε θετικός (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Υποβλήθηκε σε τεστ για κορονοϊό ο Μητσοτάκης - Είχε συναντηθεί με τον βουλευτή που βγήκε θετικός (ΦΩΤΟ)

Αρνητικό ήταν το αποτέλεσμα του τεστ για κορονοϊό στο οποίο υποβλήθηκε την Δευτέρα (26-10-2020) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού έγινε γνωστό ότι ο βουλευτής Έβρου της ΝΔ Σταύρος Κελέτσης έχει προσβληθεί από τον ιό...

Ο Κ. Μητσοτάκης είχε επισκεφθεί με τον Σ. Κελέτση τη Σαμοθράκη το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020, συνοδευόμενος από την σύζυγό του Μαρέβα. Σημειώνεται ότι τότε δεν ήταν υποχρεωτική η χρήση μάσκας στους εξωτερικούς χώρους, παρά μόνο στις «κόκκινες» περιοχές. Εκείνη την περίοδο στο «κόκκινο» βρισκόταν μόνο η Κοζάνη.

O πρωθυπουργός πάντως είχε υποβληθεί – υποχρεωτικά – σε τεστ και την περασμένη Τρίτη όταν είχε επισκεφθεί την Λευκωσία για την τριμερή σύνοδο με την Κύπρο και την Αίγυπτο, το οποίο ήταν και πάλι αρνητικό.

Αυτό που δεν έχει γνωστοποιηθεί πάντως είναι αν υποβλήθηκαν σε τεστ και τα υπόλοιπα άτομα που είχαν έρθει σε επαφή με τον βουλευτή, όπως η Μαρέβα Μητσοτάκη.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA