Άγριο φονικό στην Αγία Βαρβάρα: Αυτή είναι η γυναίκα που δέχθηκε πάνω από 50 μαχαιριές - Συνελήφθησαν η 15χρονη κόρη της και δύο φίλοι της! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Άγριο φονικό στην Αγία Βαρβάρα: Αυτή είναι η γυναίκα που δέχθηκε πάνω από 50 μαχαιριές - Συνελήφθησαν η 15χρονη κόρη της και δύο φίλοι της! (ΦΩΤΟ)

Σοκάρουν τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το άγριο φονικό στην Αγία Βαρβάρα Αττικής, με θύμα μια 50χρονη που δολοφονήθηκε στο διαμέρισμά της...

Δράστες του αποτρόπαιου εγκλήματος είναι, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, η 15χρονη κόρη της και ο 17χρονος Ρουμάνος σύντροφος της ανήλικης, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Η αγριότητα του εγκλήματος φανερώνεται από το γεγονός ότι η γυναίκα δέχθηκε πάνω από 50 μαχαιριές, όλα τα χτυπήματα έγιναν στο κεφάλι και στο λαιμό. Η γυναίκα εντοπίστηκε αιμόφυρτη, δεμένη χειροπόδαρα με ιμάντες.

Πληροφορίες από Αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης θέλουν την νεαρή και τον Ρουμάνο φίλο της να παίρνουν την κάρτα του θύματος και να κάνουν αναλήψεις από διάφορα ATM, μετά το αποτρόπαιο έγκλημα. 

Η 50χρονη μαζί με τον σύζυγό της και πατέρα του παιδιού της, ο οποίος έχει πεθάνει από καρκίνο:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA