Ανοίγει το 5ο Γυμνάσιο Χαλκίδας χωρίς να έχουν γίνει τεστ στους μαθητές - Τι λέει ο διευθυντής που νοσηλεύεται με κορονοϊό στο Νοσοκομείο Χαλκίδας (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
EXALCO

Ανοίγει το 5ο Γυμνάσιο Χαλκίδας χωρίς να έχουν γίνει τεστ στους μαθητές - Τι λέει ο διευθυντής που νοσηλεύεται με κορονοϊό στο Νοσοκομείο Χαλκίδας (ΦΩΤΟ)

Με κορονοϊό διαγνώστηκε, πριν λίγα 24ωρα, ο Διευθυντής του 5ου Γυμνασίου Χαλκίδας, Γιάννης Κατσάνος (φωτο πανω), ο οποίος νοσηλεύεται στον ειδικό θάλαμο για covid του νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας...

Ο ίδιος με ανακοίνωση του τονίζει ότι όλα τα τεστ που έγιναν σε εκπαιδευτικούς και εργαζόμενους στο σχολείο βγήκαν αρνητικά, ωστόσο, όπως λέει, αν και δεν υποβλήθηκε σε τεστ κανένας μαθητής, θα λειτουργήσει κανονικά την Τρίτη (03-11-2020).

Η ανακοίνωση του:

«Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

Αύριο Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020 . το 5ο Γυμνάσιο Χαλκίδας θα λειτουργήσει κανονικά.
Όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό ο επιστάτης οι ευπρεπίστριες οι εργαζόμενοι στο κυλικείο η ψυχολόγος και η κοινωνική λειτουργός της ΕΔΕΑΥ έκαναν γρήγορα τεστ που εξασφάλισαν οι υπηρεσίες υγείας της περιφέρειας και ΟΛΑ ήταν ΑΡΝΗΤΙΚΑ.

Ευχαριστούμε τον γιατρό του ΕΣΥ κ Αγαλό Φωτόπουλο Συντονιστή Διερεύνησης Επαφών Κρουσμάτων Περιφέρειας Στερεάς για την άμεση και αποτελεσματική συμβολή του.

Παρ’ ότι η διεύθυνση του σχολείου μας αιτήθηκε να γίνουν τεστ και στους μαθητές και μαθήτριες οι υπηρεσίες υγείας της περιφέρειας απάντησαν ότι δεν προβλέπεται από το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ.

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

Όπως γνωρίζετε και όπως απέδειξαν τα πρόσφατα αρνητικά τεστ το υγειονομικό πλαίσιο του σχολείου και η αυστηρή τήρηση των πρωτοκόλλων του ΕΟΔΥ έχει θωρακίσει καλά τη Σχολική μας κοινότητα. Το σχολείο ήταν και παραμένει ασφαλές για τους μαθητές και τις μαθήτριες εφόσον και αυτοί με τη δική σας βοήθεια συνεχίσουν να τηρούν με μεγαλύτερη αυστηρότητα το πλαίσιο υγειονομικής λειτουργίας.

Από αύριο το σχολείο θα λειτουργεί ακόμα καλύτερα υπό τη διεύθυνση των δύο εξαιρετικών συνεργάτιδων υποδιευθυντριών κ Σιμιτζή και κ Ηλιοπούλου και του σπουδαίου και εργατικού συλλόγου διδασκόντων και διδασκουσών. Υπεύθυνη για το γενικό υγειονομικό πλαίσιο λειτουργίας covid 19 παραμένει η πολύτιμη και πάντα ενημερωμένη χημικός του σχολείου μας κ Αποστολοπούλου.

Τους ευχαριστώ όλους για τον αγώνα τους.

Σας ευχαριστών κι εσάς για την κατανόηση και την υπομονή σας».

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα