Κορονοπάρτι διοργάνωσε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών: «Σεισμός, σεισμός… συνωστισμός» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
TRIACON
 

Κορονοπάρτι διοργάνωσε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών: «Σεισμός, σεισμός… συνωστισμός» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Προκλητική ανευθυνότητα από τον Δημήτρη Βερβεσό - Θα πληρώσουν άραγε τα πρόστιμα;

Βίντεο και Εικόνες που ανέβηκαν στο instagram από το κορονοπάρτι γενεθλίων του δικηγόρου και προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρη Βερβεσού, τα οποία έχουν προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων, δείχνει τους παρισταμένους να διασκεδάζουν όλοι μαζί, χωρίς μάσκες φωνάζοντας και συνθήματα.


Μάλιστα, ακούγεται το σύνθημα: «Σεισμός, σεισμός Δημήτρης Βερβεσός και… Συνωστισμός!».

Επίσης άνοιξαν και σαμπάνιες για να γιορτάσουν το γεγονός.

«Γιορτάζουμε τον γίγαντά μας», «covid free», ήταν μερικές από τις ενθουσιώδεις αναρτήσεις φίλων του.

ΒΙΝΤΕΟ

Στην απαντητική ανακοίνωσή του ο Δημήτρης Βερβεσός αναφέρει:

«Από την πρώτη στιγμή της εκδήλωσης της υγειονομικής κρίσης λόγω της πανδημίας του κοροναϊού, προέταξα ως απόλυτη προτεραιότητα την ανάγκη προστασίας της δημόσιας υγείας και το πρόταγμα αυτό χαρακτηρίζει μέχρι σήμερα όλες τις δράσεις και τις αποφάσεις μου. Και θα τις χαρακτηρίζει και στο μέλλον. Όλοι το γνωρίζουν αυτό.

Την 20.11.2020, ημέρα των γενεθλίων μου, ευρισκόμενος στο γραφείο μου στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, για ενεργείς τηλεδιασκέψεις για την προώθηση ζητημάτων του κλάδου (ακρόαση φορέων στη Βουλή, συνεδρίαση ΛΕΔΕ), κατά τις απογευματινές ώρες, με επισκέφθηκαν, με δική τους πρωτοβουλία και για περιορισμένο χρόνο, συγγενικά μου πρόσωπα και στενοί συνεργάτες, με τους οποίους διατηρώ καθημερινή και εκ του σύνεγγυς συνεργασία, για να μου ευχηθούν.

Αναλαμβάνω την ευθύνη στο μέτρο που δεν επέμεινα στη συγκεκριμένη στιγμή κάποιοι εκ των παρευρισκομένων να φορούν μάσκα, παρότι εγώ φορούσα και παρότι ευρισκόμασταν σε χώρο υγειονομικά προστατευμένο, λόγω της εγκατάστασης και λειτουργίας συσκευών αποστείρωσης του αέρα (UV stailizer) για την προστασία από τον κοροναϊό.

Κατά τα λοιπά, αφήνω στην κρίση όλων την διάσταση που έχει λάβει μία ανθρώπινη και οικογενειακή στιγμή μου».

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA