Βήμα - βήμα πως θα λάβουν επαγγελματίες και επιχειρήσεις 1.000 ή 2.000 ευρώ - Αιτήσεις εως 30 Νοεμβρίου (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Βήμα - βήμα πως θα λάβουν επαγγελματίες και επιχειρήσεις 1.000 ή 2.000 ευρώ - Αιτήσεις εως 30 Νοεμβρίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Άνοιξε η εφαρμογή MyBusinessSupport με προθεσμία για τις αιτήσεις έως τις 30 Νοεμβρίου 2020...

Βήμα – βήμα πώς θα λάβουν επαγγελματίες και επιχειρήσεις 1.000 ή 2.000 ευρώ παρουσίασε στην εκπομπή «ΜΕGA Σαββατοκύριακο» ο Ντίνος Σιωμόπουλος.

O φοροτεχνικός Μιχάλης Αντωνόπουλος εξήγησε ποιοι μπορεί να υποβάλουν αίτηση για επιστρεπτέα προκαταβολή. Όπως είπε αίτηση μπορούν να υποβάλουν όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι επιχειρήσεις αλλά και οι αυτοαπασχολούμενοι. Αναφέρθηκε επίσης στην πρόβλεψη που υπάρχει για την υποχρέωση διατήρησης του προσωπικού των επιχειρήσεων.

Ο δικηγόρος Κώστας Τσουκαλάς έδωσε τις τελευταίες πληροφορίες για το έκτακτο βοήθημα που αναμένεται να δοθεί μεταξύ άλλων σε δικηγόρους, μηχανικούς και οικονομολόγους, ενδεχομένως και σε άλλες κατηγορίες όπως οι γιατροί και δικαστικοί επιμελητές. Θα υπάρχουν κριτήρια εισοδήματος που θα ανακοινωθούν.

Η εργατολόγος Ματίνα Τριανταφύλλη αναφέρθηκε στη ρήτρα διαφύλαξης θέσεων εργαζομένων αλλά και στην πληρωμή του δώρου Χριστουγέννων έως τις 21 Δεκεμβρίου. Το τμήμα του δώρου που θα καταβληθεί από το κράτος θα περάσει απευθείας στους εργαζομένους που είναι σε αναστολή.

Τέλος αναλύθηκε για ποιους «παγώνουν» δόσεις και πλειστηριασμοί δανείων και τι πρέπει να κάνουν οι δανειολήπτες.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA