Ξέφρενο πανηγύρι στην Αμερική για τη νίκη του Τζο Μπάιντεν (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ξέφρενο πανηγύρι στην Αμερική για τη νίκη του Τζο Μπάιντεν (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

20 Ιανουαρίου 2021 η Αμερική αναμένεται να αλλάξει πρόσωπο μετά τη νέα σελίδα με την προεδρεία του Τζο Μπάιντεν...

Οι οπαδοί του Τζο Μπάιντεν πανηγυρίζουν, ένα πάρτι που κράτησε όλη τη νύχτα. Οι υποστηρικτές του προέδρου από την άλλη, δεν μπορούν να το χωνέψουν και σε ορισμένες περιπτώσεις συγκρούστηκαν με οπαδούς από το αντίπαλο στρατόπεδο.

Από τις 20 Ιανουαρίου, ο εκλεγμένος πρόεδρος πρέπει να επουλώσει αυτές τις βαθιές πληγές.

Ο απερχόμενος πρόεδρος δεν παραδέχεται την ήττα του, θεωρεί ότι αυτός είναι ο νικητής και ότι ο επόμενος πρόεδρος θα κριθεί στα δικαστήρια, ενώ έχει διχάσει ακόμη και την ίδια του την οικογένεια.

Η είδηση του θριάμβου του δημοκρατικού αντιπάλου του βρήκε τον Ντόναλντ Τραμπ να παίζει γκολφ στη Βιρτζίνια και να φωτογραφίζεται με νεόνυμφους.

Μία στρατιά νομικών έχει αναλάβει να διασώσει το πληγωμένο γόητρο του υπερφίαλου μεγιστάνα.

Ο αντίκτυπος της νίκης Μπάιντεν έφτασε μέχρι και στο Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων της Μαντάμ Τισό στο Λονδίνο. Οι καλλιτέχνες έντυσαν το ομοίωμα του Ντόναλντ Τραμπ με απλά καθημερινά ρούχα.

Ο νέος, 46ος πρόεδρος των ΗΠΑ θα ορκιστεί στις 20 Ιανουαρίου 2021. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει η στιγμή της παράδοσης-παραλαβής του Λευκού Οίκου από τον Τραμπ στον Μπάιντεν.




Ο ηγέτης των Λέικερς, Λεμπρόν Τζέιμς, δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του και ανήρτησε σε λογαριασμό του στα κοινωνικά δίκτυα τη φωτογραφία μίας εντυπωσιακής τάπας με την οποία είχε σταματήσει τον Αντρέ Ιγκουοντάλα στους τελικούς του 2016.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA