Μαζική «απόδραση» των Αθηναίων σε Εύβοια και άλλες πόλεις λίγο πριν την καραντίνα: Περισσότερα από 44.000 οχήματα πέρασαν τα διόδια - Το αδιαχώρητο και στα ΚΤΕΛ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Μαζική «απόδραση» των Αθηναίων σε Εύβοια και άλλες πόλεις λίγο πριν την καραντίνα: Περισσότερα από 44.000 οχήματα πέρασαν τα διόδια - Το αδιαχώρητο και στα ΚΤΕΛ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Λίγες ώρες πριν τεθεί σε ισχύ το καθολικό lockdown χιλιάδες κάτοικοι της Αθήνας πήραν τον δρόμο της μεγάλης φυγής, καθώς προτιμούν να περάσουν τις ημέρες της νέας καραντίνας στην επαρχία, όπως σε περιοχές της Εύβοιας που βρίσκεται το πατρικό ή το εξοχικό τους... 

Χαρακτηριστικό της μαζικής «απόδρασης» από το κλεινόν άστυ, το γεγονός ότι μόλις μέσα σε τρεις ώρες πέρασαν από τα διόδια Αφιδνών και Ελευσίνας, στις πύλες εξόδου της Αθήνας, περισσότερα από 12.000 ΙΧ.

Ενδεικτικό της κατάστασης είναι ότι μέχρι τις 15.00 είχαν φύγει από την πρωτεύουσα 32.000 οχήματα και δύο ώρες μετά το νούμερο έφτασε τις 44.000. Δηλαδή εξήλθαν από την πόλη μέσα σε δύο ώρες περίπου 12.000 οχήματα. Την ίδια ημέρα πριν από μία εβδομάδα είχαν εξέλθει από την πρωτεύουσα 35.000 οχήματα.

Το αδιαχώρητο επικράτησε και στους σταθμούς των ΚΤΕΛ καθώς πολλοί φοιτητές επιστρέφουν στα πατρικά τους για να περάσουν οικογενειακώς την καραντίνα.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA