Δεν το έχει… χωνέψει ακόμα ο Μαρκόπουλος: Ο πολιτικός γυρολόγος συνεχίζει να κατηγορεί τον Μητσοτάκη επειδή δεν τον έβαλε στο ψηφοδέλτιο | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δεν το έχει… χωνέψει ακόμα ο Μαρκόπουλος: Ο πολιτικός γυρολόγος συνεχίζει να κατηγορεί τον Μητσοτάκη επειδή δεν τον έβαλε στο ψηφοδέλτιο

Ο αποτυχημένος πολιτικός γυρολόγος Κώστας Μαρκόπουλος δεν έχει χωνέψει ακόμα ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν τον έβαλε στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Εύβοια, κάτι που δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει μιας και ο πρωθυπουργός δεν θα συνεργάζονταν ποτέ με πρόσωπα του παλαιού «σάπιου» πολιτικού συστήματος, κάτι που θα έκανε τους πολίτες να μην ψηφίσουν την Νέα Δημοκρατία, η οποία μάλιστα για πρώτη φορά, μετά από χρόνια, ήρθε πρώτη στην Εύβοια στις εθνικές εκλογές του 2019...

Ήταν από τις πιο σωστές κινήσεις που έχει κάνει στη πολιτική του καριέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Έτσι ο Μαρκόπουλος από τις κολακείες (σ.σ. σε ομιλία του είχε κόψει μέχρι κομμάτι τούρτας για τον Μητσοτάκη), πέρασε γρήγορα στις κατηγορίες κατά της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού μέσω της σελίδας του στο facebook, πολλές από τις οποίες ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει εκτοξεύσει, μόνο και μόνο γιατί δεν τον έβαλε ο Μητσοτάκης στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Δεν θα προκαλούσε βέβαια σε κανέναν εντύπωση αν ο Μαρκόπουλος πήγαινε τώρα στο ΣΥΡΙΖΑ ή σε άλλο κόμμα, όπως είχε κάνει παλαιότερα, που έφυγε από τη ΝΔ και πήγε στους ΑΝΕΛ.

Αυτός ήταν ένας ακόμα λόγος που δικαιώθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και δεν τον έβαλε στο ψηφοδέλτιο (γνωρίζοντας και ο ίδιος τι εστί Μαρκόπουλος...), οποίος απάλλαξε τη ΝΔ από τέτοια πρόσωπα που ήδη έχουν ξεχαστεί και έχουν εξαφανιστεί από τον πολιτικό χάρτη της χώρας.

Υ.Γ.: Ο μόνος λόγος που επανήλθε πρόσφατα το όνομα του Κώστα Μαρκόπουλου στη δημοσιότητα και σε μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια ήταν για την υπόθεση του απατεώνα ψευτογιατρού, καθώς ήταν ο θωρακοχειρουργός που κατήγγειλε στην Ασφάλεια Αττικής ο 47χρονος εξαπατημένος ασθενής, ο οποίος ανέφερε ότι ο Κώστας Μαρκόπουλος τον χειρούργησε μαζί με τον απατεώνα ψευτογιατρό και έναν ακόμη νευροχειρουργό σε ιδιωτική κλινική, με τον Κ. Μαρκόπουλο να απαντά ότι δεν έχει καμία σχέση... (δείτε ΕΔΩ , ΕΔΩ και ΕΔΩ τα ρεπορτάζ - βίντεο από ΑΝΤ1 και STAR).

Ακολουθούν μερικές από τις αναρτήσεις του Κώστα Μαρκόπουλου κατά της κυβέρνησης και του Κ. Μητσοτάκη στη σελίδα του στο facebook:





Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA