Όλα τα μέτρα και τα πρόστιμα - λουκέτα για τους παραβάτες στην Εύβοια: Από τις 23:30 το βράδυ θα κλείνουν τα μαγαζιά και στις 12:00 απαγόρευση κυκλοφορίας - Διαβάστε αναλυτικά! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Όλα τα μέτρα και τα πρόστιμα - λουκέτα για τους παραβάτες στην Εύβοια: Από τις 23:30 το βράδυ θα κλείνουν τα μαγαζιά και στις 12:00 απαγόρευση κυκλοφορίας - Διαβάστε αναλυτικά!

Μάσκες σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 12:00 τα μεσάνυχτα εως τις 5:00 το πρωί, και κλείσιμο μαγαζιών εστίασης. μπαρ, κέντρων διασκέδασης κ.α. από τις 23:30 το βράδυ εως τις 5:00 το πρωί, καθολική απαγόρευση ζωντανής μουσικής και τήρηση αποστάσεων, είναι ανάμεσα στα μέτρα που θα ισχύουν και στην Εύβοια από τις 6:00 το πρωί της Τρίτης (03-11-2020) και θα έχουν διάρκεια τουλάχιστον ένα μήνα...

Αυστηρές θα είναι οι κυρώσεις (πρόστιμα και λουκέτα) για όσους δεν θα τα τηρούν.

Ενδεικτικά το πρόστιμο για όσους κυκλοφορούν μετά τις 12:00 τα μεσάνυχτα και για όσους δεν φορούν μάσκα σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους θα είναι 150 ευρώ. 

Για τις μετακινήσεις μετά τις 12:00 τα μεσάνυχτα θα εξαιρούνται μόνο όσοι πάνε για εργασία και για λόγους έκτακτης ανάγκης - υγείας (νοσοκομεία, φαρμακεία).

Πρόστιμο 300 ευρώ στους πολίτες που δεν φορούν μάσκα στα νοσοκομεία / ιατρεία και όταν υπάρχει παραπάνω από ένας συνοδός ασθενή. Πρόστιμο 1.000 ευρώ για μη χρήση μάσκας στο προσωπικό των νοσοκομείων - ιατρείων (επιχειρήσεων, νομικών προσώπων).

Από 5.000 εως 13.000 ευρώ πρόστιμο και λουκέτο τουλάχιστον μέχρι και 3 μήνες για τα μαγαζιά που δεν τηρούν τα μέτρα (αποστάσεις τραπεζιών) και διοργανώνουν εκδηλώσεις, συναθροίσεις, κ.α.

Επίσης π.χ στα γυμναστήρια που δεν τηρούν τα μέτρα το πρώτο πρόστιμο θα είναι 2.000 ευρώ και 15 ημέρες λουκέτο. Στα κομμωτήρια το πρώτο πρόστιμο θα είναι 1.000 ευρώ και για την δεύτερη παράβαση 2.000 ευρώ.

Η Εύβοια βρίσκεται αυτή την στιγμή στο στο Επίπεδο Α (επιτήρησης) και το EviaZoom.gr σας παρουσιάζει με κάθε λεπτομέρεια όλα τα μέτρα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ:

(για zoom πατήστε πάνω στις εικόνες)



Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA