Την Δευτέρα (30/11): Δωρεάν rapid τεστ από τον ΕΟΔΥ στο Βασιλικό Χαλκίδας | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
EXALCO

Την Δευτέρα (30/11): Δωρεάν rapid τεστ από τον ΕΟΔΥ στο Βασιλικό Χαλκίδας

Κινητές Μονάδες του ΕΟΔΥ σε συνεργασία με τον Δήμο Χαλκιδέων, στο πλαίσιο των δράσεων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού Covid-19, πρόκειται να πραγματοποιήσουν δωρεάν μαζικό δειγματοληπτικό έλεγχο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid tests), με τη διαδικασία της δράσης «Drive through Testing»...

Τα συνεργεία του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται, για τον σκοπό αυτό, τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου, από ώρα 09:30 έως και ώρα 12:00, έμπροσθεν του Δημοτικού Καταστήματος της Δ.Ε Ληλαντίων στο Βασιλικό.

Μέσω της συγκεκριμένης δράσης δίνεται η δυνατότητα στους πολίτες να δίνουν δείγμα, χωρίς να εξέλθουν από το όχημά τους, χωρίς να δημιουργείται συνωστισμός, αφού δεν θα υπάρχει καθυστέρηση και αναμονή, με τον χρόνο εξυπηρέτησης να μην υπερβαίνει τα 5 λεπτά. Οι πολίτες θα προσέρχονται με το ιδιωτικό τους όχημα και θα πρέπει να τηρούν τις οδηγίες που προβλέπονται σχετικά με τη μετακίνησή τους.

Οι πολίτες που θα προσέρχονται με το όχημά τους θα πρέπει να τηρούν τα παρακάτω:

1. Να έχουν έντυπο «Βεβαίωση κατ’ εξαίρεση μετακίνησης» με σημειωμένη την ένδειξη Β1 (Μετάβαση για τεστ κορονοϊού) ή να έχουν αποστείλει SMS για την μετακίνηση, με ένδειξη «1 κενό Ονοματεπώνυμο κενό Διεύθυνση Κατοικίας».

2. Να επιδεικνύουν Ταυτότητα ή Διαβατήριο.

3. Να δηλώσουν τηλέφωνο επικοινωνίας.

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα