Ποιοι θα τα πρωτοπάρουν; Τα 150 tablets παρέδωσε η Βάκα για τους μαθητές του Δήμου Χαλκιδέων (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Ποιοι θα τα πρωτοπάρουν; Τα 150 tablets παρέδωσε η Βάκα για τους μαθητές του Δήμου Χαλκιδέων (ΦΩΤΟ)

Τις ηλεκτρονικές ταμπλέτες (tablets) παρέδωσε την Παρασκευή (27-11-2020), η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα στον Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ευβοίας Γρηγόρη Δάσκο και στον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ευβοίας Κώστα Δούνα, με σκοπό να διανεμηθούν σε σχολεία και να δοθούν σε μαθητές που τα έχουν ανάγκη...

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου Χαλκιδέων:

«Να υπενθυμίσουμε ότι παραδόθηκαν συνολικά 150 tablets, εκ των οποίων 100 στην Πρωτοβάθμια και 50 στη Δευτεροβάθμια, τα οποία πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για ασφαλή και απρόσκοπτη τηλεκπαίδευση και τηλεδιάσκεψη. Η διανομή θα γίνει από τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ευβοίας, σε συνεννόηση με τους Διευθυντές των Σχολείων.

"Με ιδιαίτερη χαρά παραδώσαμε σήμερα τις 150 συσκευές, που προμηθεύτηκε ο Δήμος Χαλκιδέων με ιδίους πόρους, με στόχο να συμβάλλουμε στην ανακούφιση οικογενειών, που δυσκολεύονται να καλύψουν τις ανάγκες της εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης των παιδιών τους. Προσπαθούμε καθημερινά να στηρίζουμε τους δημότες μας και να είμαστε δίπλα τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε όλοι μαζί να ξεπεράσουμε τις ιδιαίτερες αυτές συνθήκες που ζούμε", δήλωσε σχετικά η Δήμαρχος Χαλκιδέων».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:                                                                       Μια τρύπα στο νερό...! Ο Δήμος Χαλκιδέων δίνει μόνο 150 tablets στους μαθητές, την ώρα που δεν προσφέρει ούτε δωρεάν wifi (ΦΩΤΟ)

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA