Δήμος Χαλκιδέων: Νέα κορονο-ανάθεση 19.599 ευρώ σε γνωστό επιχειρηματία της Βάκα για αγορά χρωμάτων προς αντιμετώπιση της μετάδοσης του... COVID-19 (ΕΓΓΡΑΦΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δήμος Χαλκιδέων: Νέα κορονο-ανάθεση 19.599 ευρώ σε γνωστό επιχειρηματία της Βάκα για αγορά χρωμάτων προς αντιμετώπιση της μετάδοσης του... COVID-19 (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Νέα ανάθεση του Δήμου Χαλκιδέων σε εταιρεία του γνωστού επιχειρηματία Αργύρη Ανδρέου...

Όπως θα δείτε μετά την εταιρεία «Ανδρέου Μόνωση Α.Β.Ε.Τ.Ε.» (τεχνικό πολυκατάστημα) που εδρεύει στη Χαλκίδα επί της οδού Κιαπέκου και Αρεθούσης, η οποία έχει λάβει ήδη μέσα στο 2020 από τον Δήμο Χαλκιδέων πάνω από 370.000 ευρώ (δείτε ΕΔΩ), ήρθε μία ακόμα πρόσφατη ανάθεση, εν μέσω lockdown, σε άλλη εταιρεία του ίδιου επιχειρηματία που γνωστοποιήθηκε, πριν λίγες μέρες, αλλά οι υπογραφές έπεσαν στις 11 Νοεμβρίου 2020.

Πρόκειται για την εταιρεία «Α-ENERGY PLUS - ΑΡΓΥΡΗΣ ΑΝΔΡΕΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ«, η οποία εδρεύει στη περιοχή Βασιλικό (Κάμπος) όπως αναφέρει το έγγραφο σύμβασης που παρουσιάζει το EviaZoom.gr και θα εισπράξει 19.599 ευρώ για «προμήθεια χρωμάτων διαγραμμίσεων για λαϊκές αγορές για την αντιμετώπιση του κινδύνου της μετάδοσης του COVID-19», όπως τονίζεται:




Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA