Ολυμπιακός - Πόρτο 0-2: 5η συνεχόμενη ήττα αλλά προκρίθηκε στους «32» του Εuropa League (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ολυμπιακός - Πόρτο 0-2: 5η συνεχόμενη ήττα αλλά προκρίθηκε στους «32» του Εuropa League (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά τις ήττες, δύο από Μάντσεστερ Σίτι, Πόρτο και Μαρσέιγ, οι ερυθρόλευκοι απογοήτευσαν ξανά και γνώρισαν την 5η συνεχόμενη ήττα από την Πόρτο με 0-2 στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Champions League...

Ο Ολυμπιακός είχε αποκλειστεί ήδη από τη συνέχεια του Champions League, ωστόσο οι 3 βαθμοί που είχε από την 1η αγωνιστική ήταν αρκετοί για να πάρει το εισιτήριο που οδηγεί στο Europa League χάρη στη Μάντσεστερ Σίτι που κέρδισε την Μαρσέιγ με 3-0.

Ο Ολυμπιακός με την Μαρσέιγ έχουν από 3 βαθμούς αλλά στην ισοβαθμία υπερτερούν οι
«ερυθρόλευκοι», οι οποίοι πήραν την προτελευταία θέση και θα συνεχίσουν στο Europa League.

Οι Πορτογάλοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα από το πρώτο δεκάλεπτο, όταν στο 7΄έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο Χολέμπας ακούμπησε τη μπάλα με το χέρι και ο διαιτητής του αγώνα, ο Γερμανός Φέλιξ Μπριχ με τη βοήθεια του VAR έδειξε την άσπρη βούλα. Σε μια αντεπίθεση στο 77΄, ο Ουρίμπε πέτυχε το 0-2, αλλά την ίδια ώρα η Μάντσεστερ Σίτι επικρατούσε της Μαρσέιγ και έκανε δώρο στην ελληνική ομάδα την πρόκριση.

Δύο λεπτά αργότερα ο Σεμέδο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για μαρκάρισμα στον Ντίας και εκεί όλα τελείωσαν.

Παρά την ήττα, ο Ολυμπιακός τερμάτισε στην 3η θέση και πήρε το εισιτήριο που οδηγεί στους «32» του Europa League, χάρη στη Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA