Επέτειος Γρηγορόπουλου: Βία, τρομοκρατία και «τυφλές» συλλήψεις από την αστυνομία (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Βία, τρομοκρατία και «τυφλές» συλλήψεις από την αστυνομία (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις κατέκλυσαν τα Εξάρχεια την Κυριακή (06-12-2020) και προχώρησαν κάθε τόσο σε προσαγωγές πολιτών, γιατρών, δικηγόρων κ.α., που επιχειρούσαν να προσεγγίσουν το μνημείο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στη συμβολή των οδών Τζαβέλλα και Μεσολογγίου...

Εως το απόγευμα η Αστυνομία είχε προχωρήσει σε 100 προσαγωγές, εκ των οποίων οι 60 έγιναν κοντά στο σημείο δολοφονίας και οι υπόλοιπες στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων.

Το μεσημέρι η ομάδα ΔΕΛΤΑ και άνδρες των ΜΑΤ έκαναν χρήση κρότου λάμψης για να απομακρύνουν διαδηλωτές που εμφανίστηκαν με πανό στην πλατεία Εξαρχείων.

Συνεχώς σημειώνονταν διαπληκτισμοί ανάμεσα σε πολίτες που προσέρχονταν μεμονωμένα και σε αστυνομικούς.Την ίδια αντιμετώπιση είχαν δημοσιογράφοι και φωτορεπόρτερ που προσπαθούσαν να προσεγγίσουν στο σημείο για να κάνουν τη δουλειά τους.

Θύμα των προσαγωγών έπεσε και ο δικηγόρος γνωστός από τη δίκη της Χρυσής Αυγής Θανάσης Καμπαγιάννης.

«Είμαι εδώ με θεσμική ιδιότητα και το ξέρετε και παρότι σας συστήθηκα ως δικηγόρος εσείς με προσάγετε» είπε πριν τον βάλουν στην κλούβα ο Θανάσης Καμπαγιάννης με τον αστυνομικό να απαντά «ναι, το ξέρω το ξέρω, περάστε στην κλούβα και θα το δούμε».

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA