«Σκληρή» αλήθεια από Ραγκούση: «Ντρέπονται πλέον τα παιδιά των αστυνομικών να λένε ότι οι πατεράδες τους και οι μανάδες τους είναι αστυνομικοί» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

«Σκληρή» αλήθεια από Ραγκούση: «Ντρέπονται πλέον τα παιδιά των αστυνομικών να λένε ότι οι πατεράδες τους και οι μανάδες τους είναι αστυνομικοί»

Διαβάστε το απόσπασμα από τη δήλωση του βουλευτή και Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη τη ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Ραγκούση προς τον Υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοϊδή:

«Και για το ερώτημα ποιος συνομιλεί με ποιον, κύριε Χρυσοχοΐδη, συνομιλούμε, ναι, για όλες αυτές τις καταγγελίες που κάνουμε για την αυθαίρετη και απαράδεκτη εξαλλοσύνη, στην οποία έχετε οδηγήσει τους ακροδεξιούς θύλακες μέσα στην Ελληνική Αστυνομία. Ξέρετε με ποιους συνομιλούμε, κύριε Χρυσοχοΐδη; Με τη Διεθνή Αμνηστία...

Η Διεθνής Αμνηστία τα λέει αυτά, κύριε Χρυσοχοΐδη.... Το ​χειρότερο απ΄ όλα το οποίο έχετε κάνει στην Ελληνική Αστυνομία είναι ότι έχετε διαμορφώσει ξανά, μετά από δεκαετίες, τις συνθήκες ο Έλληνας αστυνομικός και η Ελληνίδα αστυνομικός, που κατά βάση είναι παιδιά εργαζόμενα -εξαιρώ αυτούς τους άθλιους σαν αυτόν προχτές, με την ανθοδέσμη- να ξαναγίνουν μισητά πρόσωπα στην ελληνική κοινωνία! Έχετε διαμορφώσει τις συνθήκες, μετά τη δεκαετία του ’60 και του ’50, να ντρέπονται τα παιδιά των Ελληνίδων και των Ελλήνων αστυνομικών να λένε ότι οι πατεράδες τους και οι μανάδες τους είναι αστυνομικοί! Εκεί πάτε την Ελληνική Αστυνομία και κατ’ επέκταση την ελληνική κοινωνία».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA