Τα «φτωχαδάκια» της Μητρόπολης Χαλκίδας κάνουν έρανο και ζητάνε χρήματα από τους πολίτες (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
 

Τα «φτωχαδάκια» της Μητρόπολης Χαλκίδας κάνουν έρανο και ζητάνε χρήματα από τους πολίτες (ΦΩΤΟ)

Θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου...»

Χρήματα από το πολίτες ζητάει ο Μητροπολίτης Χαλκίδας που την είδε και Αμβρόσιος τονίζοντας ότι δεν κολλάει ο κορονοϊός με τη Θεία Κοινωνία την ώρα που έχουν πεθάνει Μητροπολίτες από τον ιό, ενώ ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος -που ασθένησε πρόσφατα- έχει δηλώσει ότι θα κάνει πρώτος το εμβόλιο για τον κορονοϊό ενώ όπως έγινε γνωστό έλαβε την θεραπεία του Τραμπ για να γίνει καλά.

Την ώρα λοιπόν που οι παπάδες και οι υπάλληλοι της Μητρόπολης Χαλκίδας εισπράττουν με δημόσιο χρήμα, βρέξει - χιονίσει τους παχυλούς μισθούς τους, ο Μητροπολίτης Χαλκίδας ζητάει χρήματα και από τους πολίτες αντί να τους βοηθήσει η ίδια η Μητρόπολη.

Λίγη ντροπή δεν βλάπτει κύριοι της Μητρόπολης...

Διαβάστε την ανακοίνωση του Μητροπολίτη Χαλκίδας, ο οποίος καλό είναι να φοράει και την μάσκα όταν κυκλοφορεί για να προστατεύσει και το δημόσιο σύνολο αν μη τι άλλο:

«H Ιερά Μητρόπολίς μας με συνέπεια και αγάπη διακονεί το ποίμνιό της πάντοτε προσευχομένη και συμπάσχουσα. Δεν παραλείπει δε και την παροχή οικονομικής βοήθειας και αναγκαίων ειδών διατροφής και ενδύσεως σε όσους συνανθρώπους μας έχουν ανάγκη.

Όμως τα απαγορευτικά μέτρα κυκλοφορίας, λόγω κορωνοϊού, τα οποία με ιδιαίτερη αυστηρότητα επιβάλλονται στην Εκκλησία, κρατούν τις εκκλησίες μας κλειστές, ενώ φαίνεται ότι και ο καθιερωμένος πριν τα Χριστούγεννα Έρανος Αγάπης δεν θα διεξαχθεί με τον συνήθη τρόπο.

Επειδή, όμως, οι ανάγκες καθημερινώς αυξάνουν και τα αιτήματα πολλαπλασιάζονται, κάνουμε έκκληση στα φιλάνθρωπα αισθήματά.

Και σας παρακαλούμε να καταθέσετε την χριστουγεννιάτικη φιλάνθρωπη προσφορά σας στην Ιερά Μητρόπολη είτε μέσω των Ενοριών Σας, είτε απ’ ευθείας, είτε με ταχυδρομική επιταγή ή και με κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς Εθνικής Τραπέζης (ΙΒΑΝ GR50 0110 4880 0000 4882 9651 198) και Τραπέζης Πειραιώς (ΙΒΑΝ GR 1201717690006769136763508) στο όνομα του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου.

Από τις Ενορίες θα λαμβάνετε ισόποσα με την κατάθεσή σας κουπόνια Εράνου, τα οποία ήδη έχουμε προμηθεύσει, ενώ όσοι προτιμήσετε τους άλλους τρόπους προσφοράς θα λάβετε ισόποση απόδειξη από την Ιερά Μητρόπολη.

Με την ελπίδα και την βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθείτε με την εγνωσμένη σε μας αγάπη και φιλοτιμία και ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και σας ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα και ευλογημένο το ερχόμενο νέο έτος.

Με πατρική αγάπη

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
†ο Χαλκίδος Χρυσόστομος»

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα