Χαλκίδα: Η Βάκα έκανε εορταστικό «τσιμπούσι» στο δημαρχείο - Έδιωξαν τον δημοσιογράφο του EviaZoom.gr που τους έπιασε στα «πράσα» - Κλήθηκε η αστυνομία και αφού τους άνοιξαν μετά από ώρα δήλωσαν ψευδώς ότι έκαναν «συμβούλιο» και αυτοί τους πίστεψαν και έφυγαν! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Η Βάκα έκανε εορταστικό «τσιμπούσι» στο δημαρχείο - Έδιωξαν τον δημοσιογράφο του EviaZoom.gr που τους έπιασε στα «πράσα» - Κλήθηκε η αστυνομία και αφού τους άνοιξαν μετά από ώρα δήλωσαν ψευδώς ότι έκαναν «συμβούλιο» και αυτοί τους πίστεψαν και έφυγαν! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Το 2020 φεύγει με μία χυδαία φασιστική παράνομη πράξη από την πολιτική απατεώνισσα Δήμαρχο του Δήμου Χαλκιδέων, Έλενα Βάκα, η οποία όπως έχουμε προαναφέρει σε προηγούμενα -στοιχειοθετημένα- δημοσιεύματα, μοιράζει χιλιάδες ευρώ δημόσιο χρήμα σε φίλους και φιλενάδες της, με τα οποία φυσικά θα ασχοληθεί ο αρμόδιος Οικονομικός Εισαγγελέας...

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ και δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας.

Τα γεγονότα έχουν ως εξής:

To EviaZoom.gr είχε δεχθεί, τα τελευταία 24ωρα, αρκετές καταγγελίες από πολίτες ότι το βράδυ της Τετάρτης (30-12-2020) θα διοργανωθεί εορταστικό παρτάκι από την Έλενα Βάκα, παρουσία, Αντιδημάρχων, φίλων της αλλά και επιχειρηματιών στο Δημαρχείο της Χαλκίδας που βρίσκεται στη παραλία της πόλης.

Όπως όφειλε το EviaZoom.gr πήγε να κάνει την απαιτούμενη έρευνα μέσω του δημοσιογράφου Μιχάλη Τσοκάνη, ο οποίος πήγε και αφού είδε ανοιχτή την πόρτα του Δημαρχείου εισήλθε στον εσωτερικό χώρο, που αν μη τι άλλο είναι και δημόσιος χώρος και όχι τσιφλίκι της κάθε Δημάρχου. Τα όσα ακολούθησαν είναι τραγελαφικά και επιβεβαίωσαν ουσιαστικά τις καταγγελίες των πολιτών.

Ο Μιχάλης Τσοκάνης ανέβηκε στο χώρο που ακουγόταν έντονη οχλαγωγία και γινόταν η συγκέντρωση και αφού πρόλαβε να δει από την μισάνοιχτη πόρτα, πάνω 10 άτομα μαζεμένα, κάποια μπουκάλια ουίσκι και αναψυκτικά, στη συνέχεια έγινε αντιληπτός αρχικά από την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμητρα Σακελλαράκη, χωρίς να φοράει μάσκα, η οποία πλησίασε σε απόσταση αναπνοής τον δημοσιογράφο και εξαπέλυσε φραστική επίθεση στον ίδιο λέγοντας του «ότι απαγορεύεται να βρίσκεται εκεί» και του είπε «να σηκωθεί να φύγει αμέσως». Στη συνέχεια βγήκε έξω από τον συγκεκριμένο χώρο η Έλενα Βάκα χωρίς να φοράει μάσκα, η οποία έκλεισε την πόρτα που γινόταν η συγκέντρωση και ακολούθως, σε ρόλο μπράβων, τέσσερα ψηλά άτομα έβγαλαν έξω από το Δημαρχείο τον δημοσιογράφο σπρώχνοντας τον μέχρι την έξοδο και στη συνέχεια κλείδωσαν την πόρτα της εισόδου.

Εκνευρισμένος ο δημοσιογράφος από την χυδαία συμπεριφορά που δέχτηκε κάλεσε τους τέσσερις τραμπούκους να βγουν έξω και στη συνέχεια χτυπούσε το κουδούνι που είχε και κάμερα για να ανοίξουν την πόρτα.

Είναι δεδομένο και καταλαβαίνει ο κάθε λογικός αναγνώστης ότι επειδή γινόταν εορταστικό τσιμπούσι, κάτι που απαγορεύεται και επισύρει πρόστιμα και συλλήψεις, ο δημοσιογράφος απομακρύνθηκε βιαίως για να μην καταγράψει τις σχετικές εικόνες. Ειδάλλως δεν είχαν να φοβηθούν κάτι από την παρουσία του.

Ο Μιχάλης Τσοκάνης ειδοποίησε στη συνέχεια το 100 και άμεσα στο σημείο έφτασαν δύο αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας και δύο αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ. Αφού τους εξήγησε τα γεγονότα (που προαναφέραμε), τους ζήτησε να πράξουν τις νόμιμες ενέργειες που όφειλαν να κάνουν, δηλαδή να μπουν στο δημαρχείο και να κάνουν τον απαιτούμενο έλεγχο που κάνουν και στους υπόλοιπους πολίτες, οι οποίοι παραμένουν στα σπίτια τους κλεισμένοι εδώ και αρκετό καιρό.Μετά από αρκετή ώρα, και ενώ ο δημοσιογράφος αλλά και οι αστυνομικοί χτυπούσαν το κουδούνι του δημαρχείου το οποίο έχει και κάμερα, ήρθαν στην είσοδο δύο στελέχη της Έλενας Βάκα, (αυτή τη φορά φορώντας μάσκα), ανάμεσα τους ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Πάνος που άλλαξε παράταξη μετά την εκλογή του και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαλκιδέων Δήμητρα Σακελλαράκη, η οποία φόρεσε και εκείνη μάσκα και συνέχισε την χυδαία προκλητική της συμπεριφορά, καθώς άφησε να μπουν μέσα δύο από τους τέσσερις αστυνομικούς και απαγόρευσε κλειδώνοντας στη συνέχεια ξανά την πόρτα, λες και ήταν τσιφλίκι της το δημαρχείο, απαγορεύοντας δηλαδή την είσοδο και στον δημοσιογράφο, ο οποίος της φώναζε «δεν ντρέπεσαι λίγο... θα σας κάνω μήνυση κυρία μου... κάνετε πάρτι πάνω....» λέγοντας επίσης «Αυτή είναι η Δήμαρχος φίλες και φίλοι που επιλέξατε, κρύβονται μέσα σαν τους κλέφτες...», ενώ εκείνη συνέχιζε να μιλάει απαξιωτικά όπως συνηθίζει και στα δημοτικά συμβούλια.Την ώρα δηλαδή που ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης μας λέει ότι οι αστυνομικοί θα μπορούν να πηγαίνουν μέχρι και σε σπίτια για έλεγχο, οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί -που έσπευσαν βέβαια άμεσα στο σημείο-, δεν τόλμησαν να μπουν άμεσα σε ένα δημόσιο χώρο, όπως αυτό του Δημαρχείου.

Μετά από λίγα λεπτά βγήκαν έξω οι δύο αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας και είπαν στον δημοσιογράφο:

«Ελάτε στο Τμήμα να τους καταγγείλετε δεν ξέρω τι θα κάνετε, δεν είναι πάνω από 9 άτομα, 8 άτομα νομίζω ήταν, έχουν συμβούλιο έτσι μας είπαν», και ο δημοσιογράφος απάντησε: «Σας λένε ψέμματα δεν κάνουν συμβούλιο...» κάτι που αποδεικνύεται άλλωστε και από τις μαρτυρίες των άλλων παρατάξεων.

Επίσης το γελοίο του πράγματος είναι ότι το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Χαλκιδέων έχει προγραμματιστεί για τις 18:00 το απόγευμα της Πέμπτης (31-12-2020) και θα γίνει δια περιφοράς προς αποφυγή συνωστισμού όπως είχε δηλώσει η Δημοτική Αρχή της Έλενας Βάκα.

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος τόνισε:

«Αυτή είναι η δημοτική αρχή της κ. Βάκα. Τέτοιο φασισμό δεν έχουμε ξαναδεί. Έχει περάσει μισή ώρα και οι αστυνομικοί παραμένουν εδώ. Δεν ανοίγει κανένας την πόρτα γιατί είναι παραπάνω από 9 άτομα και δεν μας αφήνουν να μπούμε μέσα ούτε σε εμένα ούτε στους αστυνομικούς για να διαπιστώσουμε ότι όντως δεν είναι πάνω από 9 άτομα, αλλά δεν κατεβαίνουν γιατί κάνουν τσιμπούσι πάνω. Έχουμε καταγγελίες από πολίτες ότι εδώ γίνεται τσιμπούσι από την κ.Βάκα και την παρέα της. Γιατί δεν μας ανοίγει την πόρτα, γιατί είναι πάνω από 9 άτομα, κοροϊδεύει τους αστυνομικούς όπως τους πολίτες. Αυτή είναι η κ. Βάκα. Γιατί δεν ανοίγετε κυρία Βάκα αφού είστε κάτω από 9 άτομα δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα. Να δούμε αν ευσταθούν οι καταγγελίες και θα σηκωθούμε να φύγουμε. Έχετε αλκοόλ, έχετε κάτι που δεν πρέπει να δουν οι αστυνομικοί;».

Τελικά στο τέλος δεν μπήκαν ούτε οι αστυνομικοί μέσα μαζί με τον δημοσιογράφο ούτε ή Βάκα ή κάποιο στέλεχος της ξανακατέβηκε να ανοίξει την πόρτα του Δημαρχείου.

Ενδιαφέρον έχει η τελευταία δήλωση αστυνομικού στον Μιχάλη Τσοκάνη:

«Μου είπαν από πάνω (σ.σ. από τους ανωτέρους μου) να αποχωρήσετε εσείς και να ρθείτε στο τμήμα να καταθέσετε μήνυση».
Πάντα η Βάκα είχε άριστες σχέσεις με τους Διευθυντές και τους Ανώτατους Αξιωματικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας - Αριστερά ο δημοσιοσχετίστας Ταξίαρχος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας Απόστολος Κουφός...

Τι να σου κάνουν και οι δύσμοιροι αστυνομικοί όταν έχουν άνωθεν εντολές...

Ο δημοσιογράφος επανέλαβε για ακόμη μία φορά:

«Εγώ δεν ήρθα εδώ να τσακωθώ με κανέναν, εγώ ήρθα εδώ να διασταυρώσω καταγγελίες πολιτών ότι εδώ γίνεται τσιμπούσι με πάνω από 9 άτομα και είναι κρυμμένοι πάνω και εσείς δεν μπαίνετε μέσα. Πάμε όλοι μαζί να το δει και ο κόσμος ότι είναι κάτω από 9 άτομα...»

Απάντηση δεν έλαβε ο δημοσιογράφος και στο τέλος αποχώρησε και ο ίδιος και οι αστυνομικοί.

Τα συμπεράσματα δικά σας..., όπως του Μητσοτάκη και του Χρυσοχοϊδη που είμαστε περίεργοι τι θα πράξουν μόλις δουν το συγκεκριμένο δημοσίευμα...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA