Χαμός με την ταινία του Τομ Κρουζ - Παραιτήθηκαν 5 μέλη του συνεργείου μετά το ξέσπασμα του ηθοποιού | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
EXALCO

Χαμός με την ταινία του Τομ Κρουζ - Παραιτήθηκαν 5 μέλη του συνεργείου μετά το ξέσπασμα του ηθοποιού

Πέντε μέλη του συνεργείου παραιτήθηκαν μετά το ξέσπασμα του Τομ Κρουζ στη διάρκεια των γυρισμάτων του «Επικίνδυνη Αποστολή» στο Λονδίνο...

Ο 58χρονος σταρ λέγεται ότι τα «έχωσε» σε μέλη του συνεργείου όταν αντιλήφθηκε ότι παραβιάζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά του κορονοϊού, στα στούντιο της Warner Bros στο Χερτφορντσάιρ.

Τώρα πηγή ισχυρίστηκε ότι μετά την είδηση για το πρώτο ξέσπασμα που δημοσιοποιήθηκε, ακολούθησε ακόμη πιο οργισμένη αντίδραση στην ήδη τεταμένη παραγωγή.

«Η ένταση στοιβάζεται εδώ και μήνες και αυτό ήταν η τελευταία σταγόνα. Από τη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε προστέθηκε μεγαλύτερος θυμός και αρκετά μέλη παραιτήθηκαν. Αλλά ο Τομ δεν αντέχει άλλο έπειτα από τόση προσπάθεια που έχει κάνει για να συνεχίσουν τα γυρίσματα. Είναι αναστατωμένος που οι άλλοι δεν το παίρνουν τόσο σοβαρά όσο αυτός».

Λέγεται ότι τον ηχογράφησαν να φωνάζει και να απειλεί με απόλυση μέλη του συνεργείου αν παραβίαζαν ξανά τους υγειονομικούς κανόνες;:

«Αν σε ξαναδώ να το κάνεις αυτό, έχεις φύγει. Και αν οποιοσδήποτε από το συνεργείο το κάνει αυτό, τέλος και εσύ και εσύ επίσης. Και εσύ μην το ξανακάνεις. Δεν θα μου κλείσετε εσείς την ταινία». Ο ηθοποιός εξοργίστηκε όταν είδε δύο μέλη του συνεργείου να στέκονται σε μικρότερη από την προβλεπόμενη απόσταση μπροστά σε οθόνη υπολογιστή.

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα