Ερέτρια: Η ΕΡΤ1 για τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη στη θάλασσα - Τι μετέδωσε ζωντανά ο Μιχάλης Τσοκάνης στην πρωινή εκπομπή «Από τις 6…» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ερέτρια: Η ΕΡΤ1 για τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη στη θάλασσα - Τι μετέδωσε ζωντανά ο Μιχάλης Τσοκάνης στην πρωινή εκπομπή «Από τις 6…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ζωντανά στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ1, «Από τις 6…» με τους Δημήτρη Κοτταρίδη και Γιάννη Πιτταρά, μίλησε ο δημοσιογράφος Μιχάλης Τσοκάνης, ο οποίος έδωσε το ρεπορτάζ για τον θάνατο του πρώην Υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Σήφη Βαλυράκη που ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα στη περιοχή της Ερέτριας την Κυριακή (24-01-2021)...

Όπως έγραψε το EviaZoom.gr (δείτε ΕΔΩ) είχε πάει για ψάρεμα με φουσκωτό σκάφος, το οποίο αρχικά εντοπίστηκε σε βραχώδη ακτή της νησίδας «Αγία Τριάδα», ενώ στη συνέχεια εντοπίστηκε ο 77χρονος από ιδιώτη στην ανατολική ακτή. στο «Πεζονήσι» Ερέτριας και ανασύρθηκε, χωρίς τις αισθήσεις του.

Ο πρώην Υπουργός παρελήφθη από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Β' Λιμενικό Τμήμα Ερέτριας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Ερέτρια: Πήγε για ψάρεμα με φουσκωτό και βρέθηκε νεκρός στη θάλασσα ο πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ Σήφης Βαλυράκης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA