Κούγιας για Μαρκόπουλο: «Ήταν ο άνθρωπος που διευκόλυνε τον ψευτογιατρό να εξετάζει ασθενείς σε ιδιωτική κλινική» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Κούγιας για Μαρκόπουλο: «Ήταν ο άνθρωπος που διευκόλυνε τον ψευτογιατρό να εξετάζει ασθενείς σε ιδιωτική κλινική» (ΦΩΤΟ)

Καταπέλτης και ο Αλέξης Κούγιας κατά του Ευβοιώτη υπόδικου γιατρού Κώστα Μαρκόπουλου, καθώς σημειώνεται ότι ο γνωστός δικηγόρος είναι συνήγορος αρκετών θυμάτων του απατεώνα ψευτογιατρού Νίκου Κοντοστάθη,ο οποίος σύμφωνα με την ποινική δίωξη που άσκησε ο Ανακριτής Αθηνών, είχε συνεργό και συνεργάτη τον πρώην βουλευτή Εύβοιας και πρώην Υπουργό Κώστα Μαρκόπουλο, με την συμμετοχή άλλων 14 κατηγορουμένων...

Σύμφωνα και με την ποινική δίωξη, ο Κώστας Μαρκόπουλος ήταν συνεργάτης και συνεργός του μεγαλοπατεώνα Κοντοστάθη σε 12 ανθρωποκτονίες και 14 απόπειρες ανθρωποκτονίες του ψευτογιατρού.

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του Αλέξη Κούγια για τον Κώστα Μαρκόπουλο:

Παρασύρθηκαν και πίστεψαν ότι είναι γιατρός και για αυτό τον λόγο τους απομύζησε οικονομικά. Όλα τα ραντεβού γίνονταν στα ιατρεία και στα γραφεία μιας πολύ γνωστής κλινικής στο κέντρο των Αθηνών και εκεί πρωταγωνιστούσε o γιατρός, ο οποίος αργότερα ήταν και βουλευτής μεγάλου κόμματος. Δηλαδή διευκόλυνε τον ψευτογιατρό να εξετάζει ασθενείς.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Μία ακόμη δικαίωση του EviaZoom.gr που αποκάλυψε τις καταγγελίες: Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος από τον Ανακριτή Αθηνών στον Κώστα Μαρκόπουλο ως συνεργός και συνεργάτης του ψευτογιατρού για 12 ανθρωποκτονίες και 14 απόπειρες ανθρωποκτονίας - Είχε το θράσος ο υπόδικος πρώην Υπουργός να κάνει και μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση στο EviaZoom.gr ότι δήθεν ήταν ψευδή τα δημοσιεύματα! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ποινική δίωξη σε βάρος Μαρκόπουλου: Μετά το διαδίκτυο τον έβγαλαν στα ...μανταλάκια και Αθηναϊκές εφημερίδες (ΦΩΤΟ)

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα