Μία ακόμη δικαίωση του EviaZoom.gr που αποκάλυψε τις καταγγελίες: Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος από τον Ανακριτή Αθηνών στον Κώστα Μαρκόπουλο ως συνεργός και συνεργάτης του ψευτογιατρού για 12 ανθρωποκτονίες και 14 απόπειρες ανθρωποκτονίας - Είχε το θράσος ο υπόδικος πρώην Υπουργός να κάνει και μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση στο EviaZoom.gr ότι δήθεν ήταν ψευδή τα δημοσιεύματα! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Μία ακόμη δικαίωση του EviaZoom.gr που αποκάλυψε τις καταγγελίες: Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος από τον Ανακριτή Αθηνών στον Κώστα Μαρκόπουλο ως συνεργός και συνεργάτης του ψευτογιατρού για 12 ανθρωποκτονίες και 14 απόπειρες ανθρωποκτονίας - Είχε το θράσος ο υπόδικος πρώην Υπουργός να κάνει και μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση στο EviaZoom.gr ότι δήθεν ήταν ψευδή τα δημοσιεύματα! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ραγδαίες εξελίξεις που δικαιώνουν και τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα του EviaZoom.gr με τις καταγγελίες κατά του Ευβοιώτη γιατρού και πρώην Υπουργού της ΝΔ, Κώστας Μαρκόπουλου, ο οποίος μαλιστα, πριν λίγους μήνες, είχε το θράσος να καταθέσει μήνυση, την οποία ανακοίνωσε μέσω ανακοίνωσης που είχε αποστείλει σε τοπικά φιλικά του blog, φυλλάδες και ραδιόφωνα της Εύβοιας, που τους δίνει χρήματα για διαφήμιση, ότι θα καταθέσει μήνυση στο EviaZoom.gr για δήθεν συκοφαντική δυσφήμιση κατά του EviaZoom.gr ότι δήθεν είναι ψευδή τα δημοσιεύματα του EviaZoom.gr και ότι δήθεν δεν υπήρξαν σε βάρος του καταγγελίες από ασθενείς που είχαν καταθέσει στην Ασφάλεια Αττικής ότι χειρουργούσε σε κλινική μαζί με τον απατεώνα ψευτογιατρό, Νίκο Κοντοστάθη, τον οποίο έλεγε ότι δεν τον γνωρίζει...

Μάλιστα το EviaZoom.gr σεβόμενο το τεκμήριο αθωότητας είχε δημοσιεύσει τότε και την απάντηση του Κώστα Μαρκόπουλου, ωστόσο ο στόχος του συγκεκριμένου κυρίου, που έπεσε στο κενό, ήταν να σταματήσει να γράφει το EviaZoom.gr για τις σοβαρότατες καταγγελίες σε βάρος του -πλέον- Υπόδικου Κώστα Μαρκόπουλου.

Τελικά όχι μόνο επιβεβαιώθηκαν καταγγελίες σε βάρος του, αλλά ο έμπειρος Ανακριτής Αθηνών, αφού ολοκληρώθηκε ένα μεγάλο μέρος της έρευνας. η οποία και συνεχίζεται από την Ασφάλεια Αθηνών ,άσκησε μετά από 7 μήνες περίπου, ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του Κώστα Μαρκόπουλου, ως συνεργός και συνεργάτης του απατέωνα ψευτογιατρού, ενώ η ίδια ποινική δίωξη ασκήθηκε και σε άλλα 14 άτομα.

Σύμφωνα και με την ποινική δίωξη, ο Κώστας Μαρκόπουλος ήταν συνεργάτης και συνεργός του μεγαλοπατεώνα Κοντοστάθη σε 12 ανθρωποκτονίες και 14 απόπειρες ανθρωποκτονίες του ψευτογιατρού. Δηλαδή αν καταδικαστεί και στη δίκη και υιοθετηθεί η ποινική δίωξη που άσκησε ο Ανακριτής Αθηνών, ο Κώστας Μαρκόπουλος θα βρεθεί στη φυλακή για πολλά χρόνια, ωστόσο όπως για όλες τις υποθέσεις υπάρχει και το τεκμήριο αθωότητας που ακόμα και ο Μαρκόπουλος το δικαιούται.

Συνήγοροι των θυμάτων είναι ο Αλέξης Κούγιας και ο Στέλιος Σούρλας.

Όπως είχε γράψει αρχικά το EviaZoom.gr στις 29 Ιουνίου 2020, -που ήταν και το μοναδικό τοπικό μέσο ενημέρωσης της Εύβοιας που δημοσίευσε τις κατηγορίες σε βάρος του Μαρκόπουλου:

«Ένας από τους εκατοντάδες εξαπατημένους ασθενείς του απατεώνα ψευτογιατρού Νίκου Κοντοστάθη, κατήγγειλε στην Ασφάλεια Αττικής νέα σοβαρά στοιχεία για την δράση του... Ο 47χρονος εξαπατημένος ασθενής κατήγγειλε στην Ασφάλεια Αττικής ότι πρώην βουλευτής και Υπουργός που είναι ιατρός θωρακοχειρουργός τον χειρούργησε σε ιδιωτική κλινική μαζί με έναν νευροχειρουργό που ο ψευτογιατρός (που παρουσιαζόταν με το επίθετο «Κόντος»), θα έκανε Ταξίαρχο της ΕΛΑΣ κι έναν ακόμη νευροχειρουργό και υπό την παρουσία του ίδιου του απατεώνα Νίκου Κοντοστάθη». Πρόκειται για τον Ευβοιώτη γιατρό, πρώην Υπουργό και βουλευτή της ΝΔ (και των ΑΝΕΛ), Κώστα Μαρκόπουλο, ο οποίος, σημειώνεται, ότι κατηγορεί συνεχώς την κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη από την στιγμή που ο Πρωθυπουργός τον «έκοψε» από το τελευταίο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, ενώ μέχρι τότε τον υποστήριζε με θέρμη».

Φανταστείτε να ήταν τώρα στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ και να εκλεγόταν βουλευτής, τι σκάνδαλο θα ξέσπαγε στη ΝΔ; Τελικά είναι μεγάλος «γάτος» ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στη συνέχεια τα όσα είχε μεταδώσει τότε το EviaZoom.gr μεταδόθηκαν και στα μεγαλύτερα κανάλια της χώρας, όπως ο ΑΝΤ1, καθώς ήταν απολύτως αληθινά τα δημοσιεύματα του EviaZoom.gr.

ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΆ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ EVIAZOOM.GR ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2020 - ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ




Την ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος κατά του Μαρκόπουλου αποκάλυψε αρχικά στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος των θυμάτων, Στέλιος Σούρλας, λέγοντας: 

«Θα ήθελα να αναφέρω ότι ως συγκατηγορούμενος και συνεργάτης του Κοντοστάθη αναφέρεται και ένας γιατρός πρώην Υπουργός. Έχει απαγγελθεί κατηγορία, είναι συγκατηγορούμενους κακουργηματικού χαρακτήρα.» 

Ακολούθως ο άλλος δικηγόρος των θυμάτων, Αλέξης Κούγιας τόνισε για τον Μαρκόπουλο:

«Οι συγγενείς των θυμάτων που δεν επέζησαν αλλά και τα επεζήσαντα θύματα έχουν αποκαλύψει ότι όλες οι συναντήσεις, γιαυτό και παρασύρθηκαν εγένετο στα γραφεία και μιας κλινικής στο κέντρο των Αθηνών όπου υπήρχε και ένας γιατρός ο οποίος αργότερα έγινε και βουλευτής». 

Στη συνέχεια και ενώ είχε βουϊξει όλη η Ελλάδα και αφού κατάλαβε ότι δεν μπορεί να κρύψει ότι οι βαρύτατες κατηγορίες αφορούν τον ίδιο, ο Κώστας Μαρκόπουλος έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στο facebook:

«Δυστυχώς σε αυτή τη χώρα το πιο δύσκολο να αποδείξεις ότι δεν ελέφας. Όλα τα άλλα είναι μάλλον λιγότερα περίπλοκα. Έχω περάσει και χειρότερα. Θα φύγει και αυτό και ύστερα έχουμε μαλλί να ξάνουμε». 

Όσο για την μήνυση που έχει κάνει στο EviaZoom.gr ο Μαρκόπουλος για δήθεν συκοφαντική δυσφήμιση με στόχο τη φίμωση και τον εκφοβισμό, θα έπρεπε να γνωρίζει ο υπόδικος Μαρκόπουλος ότι το EviaZoom.gr έχει αντιμετωπίσει κατά το παρελθόν «θηρία» και «λιοντάρια» και δεν έκανε πίσω. Μην έχει την εντύπωση ότι το EviaZoom.gr έδωσε σημασία στη ψευδή μήνυση του, και να γνωρίζει ότι δεν θα δείξουμε κανέναν οίκτο στις μηνύσεις που θα κατατεθούν σε βάρος του για ψευδή καταμήνυση και αγωγή. Καμία συγνώμη δεν πρόκειται να γίνει δεκτή είτε είναι εντός ή εκτός φυλακής. 

ΔΕΙΤΕ ΤA ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΠΟΥ ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΔΙΚΟ ΚΩΣΤΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA