Μέχρι και σε κανάλι της Φινλανδίας μεταδόθηκε η αποκάλυψη του EviaZoom.gr με το εορταστικό «τσιμπούσι» στο Δημαρχείο Χαλκίδας - Τα σχόλια του παρουσιαστή! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Μέχρι και σε κανάλι της Φινλανδίας μεταδόθηκε η αποκάλυψη του EviaZoom.gr με το εορταστικό «τσιμπούσι» στο Δημαρχείο Χαλκίδας - Τα σχόλια του παρουσιαστή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν σε καλούν Έλληνες από την Αμερική μέχρι και την Φιλανδία για να σου δώσουν συγχαρητήρια για το ρεπορτάζ (απέναντι σε όλους) με το πάρτι της Δημάρχου Χαλκιδέων Έλενας Βάκα και της παρέας της, που αποκάλυψε αποκλειστικά το EviaZoom.gr και ο δημοσιογράφος Μιχάλης Τσοκάνης, στο Δημαρχείο Χαλκίδας όπως και τα όσα ακολούθησαν πριν και μετά με τους αστυνομικούς που ήρθαν (δείτε ΕΔΩ) η λέξη «τιμητικό» είναι λίγη για τον δημοσιογράφο αλλά κυρίως για το EviaZoom.gr που είναι πάνω από όλους...

Για τον Μιχάλη Τσοκάνη βέβαια, όπως τονίζει και ο ίδιος, ήταν ένα απλό ρεπορτάζ, χωρίς να θέλει να ευλογήσει τα γένια του, όπως γνωρίζουν οι περισσότεροι αναγνώστες που διαβάζουν το EviaZoom.gr επί 8 συναπτά έτη, καθώς ποτέ το EviaZoom.gr δεν επαναπαύεται και κάνει πάντα μαχητικά ρεπορτάζ άσχετα αν είναι με τεράστια διαφορά πρώτο σε επισκεψιμότητα στην Εύβοια, με στόχο πάντα την ανάδειξη της αλήθειας που αποτελεί δύσκολο έργο και είναι για λίγους.

Το EviaZoom.gr δημιουργήθηκε με τον εξής κανόνα που είναι ιερός και τηρείται παντα:

«Δημοσιογραφία θα πει να δημοσιεύεις όσα ενοχλούν τους άλλους και δεν θέλουν να μαθευτούν. 'Όλα τα άλλα είναι δημόσιες σχέσεις». Αυτό το είχε πει ο μεγάλος δημοσιογράφος και ο καλύτερος δημοσιογράφος του πλανήτη Έρικ Άρθουρ Μπλαιρ, γνωστός περισσότερο με το συγγραφικό του ψευδώνυμο Τζωρτζ Όργουελ. Ηταν Βρετανός συγγραφέας, λογοτέχνης και τεράστιος δημοσιογράφος. Ίσως κάποιοι που έχουν τοπικά μέσα ενημέρωσης στην Εύβοια να μην τον γνωρίζουν καν γιατί απλά δεν είναι δημοσιογράφοι αλλά τους παριστάνουν και ειλικρινά δεν είναι να τους παίρνει κανένας στα σοβαρά...

Και δεν ήταν μόνο τα συγχαρητήρια που δέχτηκε ο δημοσιογράφος και το EviaZoom.gr...

Έλληνας αναγνώστης που διαμένει από την Φιλανδία έστειλε στον Μιχάλη Τσοκάνη βίντεο καναλιού της χώρας με έδρα το Ελσίνκι το οποίο έχει εκατομμύρια τηλεθεατές. Το πρώτο θέμα στο ημερήσιο δελτίο ήταν το πάρτι στο Ντουμπάι με τον Τσιτσιπά και τους άλλους και η δεύτερη επόμενη είδηση που μεταδόθηκε ήταν το ρεπορτάζ του EviaZoom.gr από τον Μιχάλη Τσοκάνη με το πάρτι της Δημάρχου Χαλκιδέων Έλενας Βάκα και της παρέας της, που αποκάλυψε αποκλειστικά, στο Δημαρχείο Χαλκίδας όπως και τα όσα ακολούθησαν πριν και μετά με τους αστυνομικούς που ήρθαν.

Το EviaZoom.gr δεν έχει μόνο στην Εύβοια και στην υπόλοιπη Ελλάδα φανατικούς αναγνώστες. Έχει σε όλο τον κόσμο, ακόμα και στην μακρινή Φιλανδία, και τους στέλνουμε και από εδώ τις θερμές ευχές και τις ευχαριστίες μας.

Το συγκεκριμένο δελτίο παρουσιάζει ο Ελληνοφινλανδός Δημοσιογράφος Τάσος Λουκάς, ο οποίος διαμένει στο Ελσίνκι και θεωρείται καθηγητής της Δημοσιογραφίας, είναι επίσημο μέλος της «Φινλανδικής Ένωσης Δημοσιογράφων» και του «Φινλανδικού Τομέα των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα» και το κανάλι στο οποίο παρουσιάζει τις ειδήσεις έχει εκατομμύρια τηλεθεατές.

Ο ίδιος, σχολίασε με τον δικό του τρόπο το ρεπορτάζ - βίντεο του EviaZoom.gr και τα όσα καταγράφηκαν. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Χαλκίδα: Η Βάκα έκανε εορταστικό «τσιμπούσι» στο δημαρχείο - Έδιωξαν τον δημοσιογράφο του EviaZoom.gr που τους έπιασε στα «πράσα» - Κλήθηκε η αστυνομία και αφού τους άνοιξαν μετά από ώρα δήλωσαν ψευδώς ότι έκαναν «συμβούλιο» και αυτοί τους πίστεψαν και έφυγαν! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα