Επίκαιρο όσο ποτέ: Όταν ο Ευβοιώτης Βασίλης Καπερνάρος πήγε να δείρει τον Μαρκόπουλο και του φώναζε «Θα σε γ@μ@ω όπου σε βρίσκω...» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Επίκαιρο όσο ποτέ: Όταν ο Ευβοιώτης Βασίλης Καπερνάρος πήγε να δείρει τον Μαρκόπουλο και του φώναζε «Θα σε γ@μ@ω όπου σε βρίσκω...» (ΦΩΤΟ)

Το παρελθόν του Ευβοιώτη πολιτικού γυρολόγου Κώστα Μαρκόπουλου είναι γνωστό σε όλους, όπως το 2013 που έφυγε από τους ΑΝΕΛ που είχε πάει και μετά επέστρεψε τρέχοντας στη ΝΔ του Σαμαρά από που είχε φύγει... Τρέχα γύρευε δηλαδή...

Η προκλητική συμπεριφορά του Κώστα Μαρκόπουλου, όπως αυτή που επιδεικνύει και τώρα που είναι κατηγορούμενος σε βαθμό κακουργήματος ως συνεργός - συνεργάτης του απατεώνα ψευτογιατρού, Νίκου Κοντοστάθη, είχε κάνει έξαλλο τότε τον -τότε- βουλευτή των ΑΝΕΛ και γνωστό Ευβοιώτη δικηγόρο Βασίλη Καπερνάρο, ο οποίος συνάντησε τον Κ. Μαρκόπουλο έξω από την αίθουσα της Βουλής και παραλίγο να τον δείρει.

Ο Βασίλης Καπερνάρος είπε με φωνές στον Κ. Μαρκόπουλο: «Θα σε γ@μ@ω όπου σε βρίσκω, θα σε γ@μ@σω...», ωστόσο ο Κώστας Μαρκόπουλος οπισθοχώρησε με ελαφρά «πηδηματάκια» και το μόνο που αρκέστηκε να πει είναι πως αυτές δεν είναι εκφράσεις που ταιριάζουν στο κοινοβούλιο... και στη συνέχεια έφυγε.

Για τέτοιον νταή και τσαμπουκά μιλάμε...

Το θέμα είχε κάνει το γύρο του διαδικτύου και των τηλεοπτικών σταθμών της χώρας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA