Θάνατος Βαλυράκη στην Ερέτρια: Συγκάλυψη και «κουκούλωμα» από τις ανακριτικές και δικαστικές αρχές της Χαλκίδας φοβάται η σύζυγος του που καταγγέλλει ανθρωποκτονία - Έστειλε επιστολή στον Υπουργό Ναυτιλίας για να επισπευσθούν οι έρευνες (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Θάνατος Βαλυράκη στην Ερέτρια: Συγκάλυψη και «κουκούλωμα» από τις ανακριτικές και δικαστικές αρχές της Χαλκίδας φοβάται η σύζυγος του που καταγγέλλει ανθρωποκτονία - Έστειλε επιστολή στον Υπουργό Ναυτιλίας για να επισπευσθούν οι έρευνες (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις οδήγησαν στον θάνατο το Σήφη Βαλυράκη στην Ερέτρια, σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, Νίκου Καλογριά που εξέτασε το σώμα του πρώην Υπουργού...
Συμπεραίνεται ότι ο θάνατος του Σήφη Βαλυράκη προκλήθηκε από προπέλα σκάφους και στη συνέχεια έπεσε στη θάλασσα. 
Ο ιατροδικαστής εντόπισε και κακώσεις στην πλάγια αριστερή του λαιμού, καθώς και σημάδια πνιγμού, που όμως χαρακτηρίζεται ως δευτερεύουσα αιτία θανάτου. 
Ο ιατροδικαστής δεν διαπίστωσε να είχε υποστεί νωρίτερα έμφραγμα.

Σημειώνεται ότι υπάρχουν μαρτυρίες ότι υπήρχαν επαγγελματικά αλιευτικά σκάφη κοντά στο φουσκωτό του θανόντος, ενώ κατά τις ίδιες μαρτυρίες υπήρξε παρενόχληση του σκάφους.

Η οικογένεια όρισε και δικό της πραγματογνώμονα, ενώ δικηγόρος ανέλαβε ο επιχειρηματίας και δικηγόρος Γιώργος Σπύρου.

Την ίδια στιγμή η σύζυγός του, Μίνα Παπαθεοδώρου - Βαλυράκη με επιστολή που έστειλε προς τον Υπουργό Ναυτιλίας, Γιάννη Πλακιωτάκη, καταγγέλει εγκληματική ενέργεια ζητώντας οι έρευνες να επισπευσθούν για να μην επικρατήσει η λήθη και η συγκάλυψη, όπως είπε, κάτι που δείχνει ότι δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στις ανακριτικές και δικαστικές αρχές της Χαλκίδας, κάτι που μόνο εντύπωση δεν προκαλεί αν αναλογιστεί κανείς τι έχουν δει τα μάτια μας ειδικά τα τελευταία χρόνια.

Τη διαβεβαίωση ότι θα υπάρξει εξονυχιστικός έλεγχος στην υπόθεση του θανάτου του συζύγου της, εξέφρασε ο Υπουργός σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί της.

Ο Γ. Πλακιωτάκης είπε επίσης ότι η εμπειρία του Λιμενικού Σώματος σε τέτοιες υποθέσεις ναυτικών δυστυχημάτων είναι πάρα πολύ μεγάλη και ό,τι υπάρξει σχετικά με την υπόθεση να είναι βέβαιη πως θα αποκαλυφθεί.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR CHANNEL που ασχολήθηκε με την υπόθεση:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ερέτρια: Η ΕΡΤ1 για τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη στη θάλασσα - Τι μετέδωσε ζωντανά ο Μιχάλης Τσοκάνης στην πρωινή εκπομπή «Από τις 6…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ερέτρια: Πήγε για ψάρεμα με φουσκωτό και βρέθηκε νεκρός στη θάλασσα ο πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ Σήφης Βαλυράκης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA