Μόλις γύρισε από το Ντουμπάι: Συνελήφθη στο αεροδρόμιο από τελωνειακούς ο παρουσιαστής Ν. Κοκλώνης γιατί είχε 30.000 ευρώ που δεν είχε δηλώσει - Κατασχέθηκαν 7.000 ευρώ και αφέθηκε ελεύθερος (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Μόλις γύρισε από το Ντουμπάι: Συνελήφθη στο αεροδρόμιο από τελωνειακούς ο παρουσιαστής Ν. Κοκλώνης γιατί είχε 30.000 ευρώ που δεν είχε δηλώσει - Κατασχέθηκαν 7.000 ευρώ και αφέθηκε ελεύθερος (ΦΩΤΟ)

Περιπέτειες για τον γνωστό παρουσιαστή Νίκο Κοκλώνη που βρέθηκε στη κατοχή του το ποσό των 30.000 ευρώ χωρίς να το έχει δηλώσει κατά την άφιξή του από το Ντουμπάι στο αεροδρόμιο «Ελεύθεριος Βενιζέλος»...

Τον συνέλαβαν τελωνειακοί της ΑΑΔΕ που έκαναν την έρευνα και αφού του κατασχέθηκαν 7.500 ευρώ, δηλαδή το 25%, στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Να σημειωθεί πως η νομοθεσία αναφέρει ότι κάθε φυσικό πρόσωπο που εισέρχεται ή εξέρχεται από την Ε.Ε. (π.χ. οποιοσδήποτε ταξιδιώτης ή μέλος πληρώματος αεροσκάφους που εισέρχεται ή εξέρχεται από την Ε.Ε. μέσω αέρος, ξηράς ή θαλάσσης) υποχρεούται να δηλώσει το ποσό που μεταφέρει αν αυτό ξεπερνά τις 10.000 ευρώ.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA