Τέτοιο ψεύτη δεν έχει ξαναβγάλει η Εύβοια! Ευτυχώς τον πήρε άμεσα χαμπάρι ο Μητσοτάκης και τον πέταξε με τις «κλωτσιές» από το τελευταίο ψηφοδέλτιο της ΝΔ (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Τέτοιο ψεύτη δεν έχει ξαναβγάλει η Εύβοια! Ευτυχώς τον πήρε άμεσα χαμπάρι ο Μητσοτάκης και τον πέταξε με τις «κλωτσιές» από το τελευταίο ψηφοδέλτιο της ΝΔ (ΦΩΤΟ)

Παθολογική Ψευδολογία και Μυθομανία: Τι πραγματικά συμβαίνει;
Πρόκειται για μια διαταραχή της προσωπικότητας και ο μυθομανής ζει κυριολεκτικά μια ψεύτικη ζωή γεμάτη φανταστικές, δραματικές, αλλά πάντα ενδιαφέρουσες εμπειρίες.
Οι παθολογικοί ψεύτες ίσως έχουν δομικές ανωμαλίες στον εγκέφαλο, σύμφωνα με νέα αμερικανική μελέτη που δημοσιεύεται στο επιστημονικό έντυπο «British Journal of Psychiatry».
Διαπιστώθηκε ότι τα άτομα που ψεύδονται συχνά έχουν λιγότερη φαιά ουσία και περισσότερη λευκή ουσία στον προμετωπιαίο φλοιό. 
Χαρακτηριστικό παράδειγμα του παθολογικού ψεύτη είναι αυτό του Κώστα Μαρκόπουλου που τον πέταξε με τις «κλωτσιές» ο Μητσοτάκης από το τελευταίο ψηφοδέλτιο της ΝΔ.
Ο Κώστας Μαρκόπουλος κάνει συνεχώς το «άσπρο μαύρο» και παραποιεί ακόμα και δικαστικές αποφάσεις όπως τον συμφέρουν.
Παραδείγματος χάριν με τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε κατά του EviaZoom.gr ζητώντας να κατέβουν 10 δημοσιεύματα που τον αφορούσαν για την υπόθεση του ψευτογιατρού που κατηγορείται ως συνεργός - συνεργάτης.
Η προσωρινή διαταγή αναφέρει ότι πρέπει να βγουν μόλις τρία δημοσιεύματα που τον αφορούν όχι γιατί αναφέρουν ψέμματα αλλά λόγω ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων που επικαλέστηκε ο πρώην Υπουργός, ωστόσο αυτό θα κριθεί στα κανονικά ασφαλιστικά μέτρα που θα πραγματοποιηθούν τον Μάιο.
Τώρα που τα είδε τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα η Δικαστής κ.Αλειφέρη ένας θεός ξέρει, ειδικά όταν μιλάμε για έναν πρώην Υπουργό...
Αν και η προσωρινή διαταγή είναι μία κατάπτυστη δικαστική απόφαση που εξέδωσε η Δικαστής κ. Αλειφέρη για την οποία το EviaZoom.gr θα προσφύγει επίσης δικαστικά διότι απαγορεύει παράνομα την ελευθερία της έκφρασης καθώς και την λήψη - μετάδοση πληροφοριών προς τους αναγνώστες που έχει κατοχυρωθεί συνταγματικά και από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, ο Κώστας Μαρκόπουλος ισχυρίστηκε με ανακοίνωση που εξέδωσε ότι δήθεν δικαιώθηκε και ότι η Δικαστής αποφάσισε να κατέβουν όλα τα δημοσιεύματα που ζητούσε.
Έτσι το συμπέρασμα είναι ότι δεν έχει σημασία τι λέει ο Μαρκόπουλος, ο οποίος ενδέχεται να νομίζει ότι είναι ακόμα Υπουργός ενώ στη πραγματικότητα είναι ένας τελειωμένος αποτυχημένος πολιτικός και γιατρός.
ΥΓ.: Α και μην ξεχάσεις να δώσεις το παρών Μαρκόπουλε στο Αστυνομικό Τμήμα...

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα