Ερέτρια: «Θα μου κλ@@εις τα @ρχ@@ια!» - «Ακούστηκαν μπινελίκια ανάμεσα σε ψαρά και τον μακαρίτη Βαλυράκη», λέει αυτόπτης μάρτυρας | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ερέτρια: «Θα μου κλ@@εις τα @ρχ@@ια!» - «Ακούστηκαν μπινελίκια ανάμεσα σε ψαρά και τον μακαρίτη Βαλυράκη», λέει αυτόπτης μάρτυρας

Η μαρτυρία του ανθρώπου που βρισκόταν στο σημείο...

Περισσότερες λεπτομέρειες για τον διάλογο και την ένταση που σημειώθηκε ανάμεσα στον Σήφη Βαλυράκη και έναν ψαρά λίγη ώρα πριν τον θάνατο του πρώην Υπουργού δίνει ο αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού. Όπως ο ίδιος χαρακτηριστικά περιγράφει, το μεσημέρι της Κυριακής (24-01-2021) παρατήρησε τον Σήφη Βαλυράκη μέσα στο φουσκωτό του σκάφος, του οποίου ξαφνικά η μηχανή έσβησε. Στην συνέχεια, σύμφωνα με την μαρτυρία του, τον πρώην Υπουργό πλησίασε ένα επαγγελματικό αλιευτικό. Ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός και οι δύο άνδρες άρχισαν να ανταλλάζουν ύβρεις.

Ο μάρτυρας αναφέρει πως ο ψαράς προειδοποίησε τον Σ. Βαλυράκη πως θα καλέσει το Λιμενικό, ενώ εκείνος απάντησε: «Θα μου κλ@@εις τα @ρχ@@ια».

Ο άνδρας έδωσε συμπληρωματική κατάθεση στο Λιμεναρχείο, ενώ όπως διευκρινίζει, τρία αλιευτικά μοιάζουν με αυτό που είδε, ωστόσο δεν είναι τελείως σίγουρος. «Τέτοια φαινόμενα γίνονται καθημερινά στην περιοχή. Ακόμα και στη στεριά να σε δουν να ψαρεύεις με καλάμι», είπε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Ερέτρια: Η ΕΡΤ1 για τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη στη θάλασσα - Τι μετέδωσε ζωντανά ο Μιχάλης Τσοκάνης στην πρωινή εκπομπή «Από τις 6…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA