Ξυλοδαρμός σταθμάρχη στο Μετρό επειδή τους ζήτησε να φορέσουν μάσκα: Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι και ένας αστυνομικός που τους βοήθηκε να κρυφτούν (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ξυλοδαρμός σταθμάρχη στο Μετρό επειδή τους ζήτησε να φορέσουν μάσκα: Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι και ένας αστυνομικός που τους βοήθηκε να κρυφτούν (ΒΙΝΤΕΟ)

Δύο αδέρφια, 15 και 17 ετών συνελήθησαν ως δράστες της άγριας επίθεσης στον σταθμάρχη στο Μετρό της Ομόνοιας όπως και ένας αστυνομικός στη συνέχεια για υπόθαλψή τους...

Πρόκειται για δύο Έλληνες, αδέρφια ηλικίας 15 και 17 ετών, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της επίθεσης και αναγνωρίστηκαν από το θύμα, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.

Για την υπόθεση συνελήφθη αργότερα και αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ, ο οποίος, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, γνώριζε την πράξη των νεαρών και δεν ενημέρωσε τις αρχές.

Να θυμίσουμε ότι το περιστατικό συνέβη την Τετάρτη (13-01-2020). Δύο νεαροί επιτέθηκαν στον σταθμάρχη επειδή τους ζήτησε να φορέσουν μάσκα για τον κορονοϊό και να κατεβάσει ο ένας τα πόδια του από κάθισμα.

Στο σχετικό βίντεο, οι δύο νεαροί καταγράφονται από τις κάμερες του σταθμού να χτυπούν και να κλωτσούν με φοβερή αγριότητα τον εργαζόμενο της ΣΤΑΣΥ στο κεφάλι, το στομάχι και την πλάτη.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA