Στον Ανακριτή Αθηνών ξανά ο απατεώνας ψευτογιατρός για να δώσει νέα στοιχεία για την δράση του και τους συνεργούς του - Ζήτησε και πήρε νέα προθεσμία για τις 28 Ιανουαρίου | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Στον Ανακριτή Αθηνών ξανά ο απατεώνας ψευτογιατρός για να δώσει νέα στοιχεία για την δράση του και τους συνεργούς του - Ζήτησε και πήρε νέα προθεσμία για τις 28 Ιανουαρίου

Νέα προθεσμία για τη συμπληρωματική απολογία του έλαβε για τις 28 Ιανουαρίου 2021 από τον Ανακριτή Αθηνών ο προφυλακισμένος για υποθέσεις θανάτων βαριά νοσούντων Νίκος Κοντοστάθης που εμφανιζόταν ως διακεκριμένος ογκολόγος και όχι μόνο...
Αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών τον οδήγησαν στον Ανακριτή Αθηνών και ο 47χρονος απατεώνας ζήτησε και έλαβε νέα προθεσμία από τον Ανακριτή που του καταλογίζει ευθύνες για επιπλέον θανάτους ασθενών μετά από στοιχεία που συνέλεξε η ανάκριση.

Βάσει της συμπληρωματικής κατηγορίας που αποδόθηκε στον αποκαλούμενο «ψευτογιατρό» οι συνολικοί θάνατοι που αποδίδονται στη δράση του φθάνουν τους 12 ενώ ο Κοντοστάθης είναι αντιμέτωπος και με 14 απόπειρες ανθρωποκτονίας ασθενών που εμπιστεύθηκαν τις μεθόδους του, λαμβάνοντας βότανα και έλαια αντί της κανονικής θεραπείας που τους είχαν υποδείξει οι γιατροί.

Στην υπόθεση πλέον συγκατηγορούμενοι του 47χρονου είναι ένας κύκλος προσώπων που φέρονται να συνεργάστηκαν με τον Κοντοστάθη στις απατηλές ενέργειές του.

Ασκήθηκαν ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος σε 15 πρόσωπα μεταξύ των οποίων και ο Ευβοιώτης Κώστας Μαρκόπουλος που κατηγορείται ότι ήταν συνεργός και συνεργάτης του απατεώνα Κοντοστάθη.

Ανάμεσα στους υπόλοιπους κατηγορούμενους περιλαμβάνονται γιατροί, νοσηλευτές αλλά και μία μοναχή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Κούγιας για Μαρκόπουλο: «Ήταν ο άνθρωπος που διευκόλυνε τον ψευτογιατρό να εξετάζει ασθενείς σε ιδιωτική κλινική» (ΦΩΤΟ)

Μία ακόμη δικαίωση του EviaZoom.gr που αποκάλυψε τις καταγγελίες: Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος από τον Ανακριτή Αθηνών στον Κώστα Μαρκόπουλο ως συνεργός και συνεργάτης του ψευτογιατρού για 12 ανθρωποκτονίες και 14 απόπειρες ανθρωποκτονίας - Είχε το θράσος ο υπόδικος πρώην Υπουργός να κάνει και μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση στο EviaZoom.gr ότι δήθεν ήταν ψευδή τα δημοσιεύματα! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA